طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید نوروز

دیگر چیزی به عید نوروز باقی نمانده است و خیلی از ما، بعد از انجام خانه‌تکانی و خریدهای قبل از عید، مشغول تهیه شیرینی خانگی برای نوروز می‌شویم. شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌های ثابت عید نوروز است که کسی نیست که طعم و عطر آن را دوست نداشته باشد. در این ویدیو از آموزش‌های آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ طرز تهیه شیرینی نخودچی با پیمانه را به بهترین روش به شما آموزش می‌دهیم و مطمئن باشید که نتیجه‌ی این آموزش یک شیرینی نخودچی بسیار خوشمزه با بافت فوق‌العاده خواهد بود.

  • طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی؛ چاشنی گیلانی خوش‌طعم
  • طرز تهیه شفته سماق اصیل کاشانی
  • طرز تهیه آش ترخینه مقوی و خوشمزه به روش ساده

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا

مواد لازم

  • آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم
  • پودر قند: ۱۵۰ گرم
  • روغن جامد: ۱۵۰ گرم
  • پودر هل: ۱ قاشق چای‌خوری

میزان: ۵۰۰ گرم

زمان پخت: ۱ ساعت

طرز تهیه شیرینی نخودچی

  1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. سپس روغن جامد را درون ظرف هم‌زن بریزید و کمی هم بزنید تا بافت آن یکدست شود.
  2. حالا پودر قند حریر را روی روغن الک کنید و آنقدر مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست، سفید، پفکی و سبک (مانند تصویر) شود. سپس پودر هل را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شود.
  3. آرد نخودچی باکیفیت را روی ترکیب روغن، پودر قند و هل، الک کنید و با لیسک مواد را مخلوط کنید. همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، پس از مخلوط شدن مواد، به یک بافت پودری می‌رسید. سپس باید مواد را آنقدر با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست بیاید و منسجم شود.
  4. زمانی که خمیر منسجم شد آن را درون یک نایلون قرار دهید و اجازه بدهید حداقل به مدت ۸ ساعت، در دمای محیط استراحت کند.
  5. حالا خمیر را مابین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۲ سانت باز کنید. پس از باز شدن خمیر، قالب‌های ۴پر و ۵پر را درون آرد زده و سپس همه‌ی خمیر را قالب بزنید.
  6. سپس شیرینی‌ها را خیلی آرام برداشته و آن‌ها را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر بچینید.
  7. برای تزیین شیرینی‌ها، به کمک یک چوب کبریت و زعفران غلیظ دم‌کرده، یک نقطه روی شیرینی‌ها قرار دهید.
  8. سینی فر را داخل فر از قبل گرم شده، طبقه‌ی وسط به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا شیرینی‌ها بپزد. زمانی که سینی شیرینی‌ها را از داخل فر خارج کردید، اجازه دهید تا کاملا خنک شود سپس شیرینی‌ها را از داخلی سینی خارج کرده و داخل ظرف سرو بچینید.
دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

بخوانید  بررسی اسپیکر بلوتوثی KTS-1266؛ یک غول اقتصادی

دیجی‌کالا به‌سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

سخن آخر

اگر می‌خواهید برای عید نوروز با هنر خود از مهمانتان پذیرایی کنید شیرینی آرد نخودچی را به شما پیشنهاد می‌دهیم. در طرز تهیه شیرینی نخودچی به روش ساده به آرد نخودچی، پودر قند، هل و روغن نیاز دارید. استفاده از کره نیز به خوشمزه شدن شیرینی‌های شما کمک می‌کند. طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره آسان است. در این روش اجازه دهید کره به دمای محیط برسد و ذوب شود. سپس آن را با آرد و پودر قند ترکیب کنید. برای این که در انتخاب پیمانه به مشکل نخورید طرز تهیه شیرینی نخودچی با لیوان را در نظر بگیرید که در آن لیوان پیمانه اصلی شما است و تمام مواد را باید با نسبتی مشخص با این وسیله اندازه بگیرید.

بخوانید  آخرین چیزی که تصور می‌کنید: جنجال وحید امیری!
سوالات متداول

۱. شیرینی نخودچی چند کالری دارد؟

هر عدد شیرینی نخودچی ۳۷ الی ۴۵ کالری دارد.

۲. علت ترک خوردن شیرینی نخودچی چیست؟

درشت بودن دانه‌های شکر یا پودر قند باعث ترک خوردن شیرینی نخودچی می‌شود.

۳. آیا می‌توان در طرزتهیه شیرینی نخودچی از کره استفاده کرد؟

بله. شیرینی نخودچی با کره خوشمزه‌تر و سبک‌تر می‌شود.

منبع

مطالب مرتبط

مطالب تصادفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *