احتمالا شما هم جملهی “۲۴ ساعت برای انجام کارهای روزانه خیلی کم است” را از افراد زیادی تاکنون شنیدهاید. در بسیاری از موارد خود ما نیز این تجربه را داشتهایم که در طی یک روز نتوانستیم تمامی کارهای خود را انجام دهیم و یا آنها را مدیریت کنیم. در چنین شرایطی متوجه میشویم که باید نحوهی مدیریت و سازماندهی کارهای روزانه را یاد بگیریم. از آن جایی که در عصر تکنولوژی هستیم و بسیاری از کارهای خود را به وسیلهی موبایلها و اپلیکیشنهای درون آنها انجام میدهیم، پس چه بهتر که در راستای مدیریت کارهای روزانه نیز از اپلیکیشنهای کاربردی کمک بگیریم. حال قبل از هر چیزی اگر شما هم به فکر خرید یک گوشی موبایل جدید هستید، دکمهی زیر مختص شماست.
- بهترین اپلیکیشنهای to do list
مشاهده همه
بهترین اپلیکیشنها برای مدیریت و سازماندهی کارهای روزانه
اگر شما هم از عقب افتادن کارهای خود و انتقال آنها از روزی به رو دیگر خسته و کلافه شدهاید، دیگر وقت آن رسیده که به سراغ اپلیکیشنهای مدیریت و سازماندهی کارهای روزانه بروید. در واقع بسیاری از ما در طی روز زمان کافی برای انجام کارهای مختلف را داریم ولی به دلیل عدم مدیریت زمان، نمیتوانیم تمام کارهای خود را انجام دهیم. روشهای مختلفی نیز برای مدیریت و سازماندهی کارهای روزانه وجود دارد که افراد باید با توجه به روحیه و علاقهی خود، بهترین روش را انتخاب کنند. پس ما در این مطلب به سراغ بررسی هفت اپلیکیشن مطرح در این حوزه میرویم تا از این پس بتوانید زمان خود را به بهترین نحو ممکن مدیریت کنید. هفت اپلیکیشن برتر برای مدیریت و سازماندهی کارهای روزانه عبارتند از:
۱) ATracker
ATracker یکی از بهترین اپلیکیشنها برای بررسی دقیق زمان مورد نیاز کارهای روزانه و سپس زمان صرف شده برای هر کار است. از طرف دیگر استفاده از آن بسیار آسان است و تنها نیاز است که در هنگام شروع هر فعالیت یک دکمه را در این اپلیکیشن فشار دهید و سپس در زمان اتمام و یا در زمان استراحت نیز زمانی که دستگاه در حال محاسبه است را متوقف کنید. در عین حال شما برای مشاهدهی فعالیتهای انجام شدهی خود در روزهای گذشته، باید به سراغ تقویم موجود در این اپلیکیشن بروید.
ATracker این امکان را در اختیار کاربران خود قرار میدهد که در طی هر روز فهرست فعالیتهای آن روز را مشاهده کنند. علامت + نیز به شما کمک میکند تا کارهای جدید را به روز و یا روزهای مورد نظر خود اضافه کنید. از دیگر مزیتهای این اپلیکیشن باید به گزارشهای منظم آن در رابطه با میزان پیشرفت روزانه و یا هفتگی افراد اشاره کرد. حالا برای دانلود این اپلیکیشن با توجه به سیستمعامل گوشی موبایل خود از دکمههای زیر کمک بگیرید.
۲) HustleMore
رعایت تعادل بین انجام کارهای شخصی و موارد مربوط به شغل هر شخص اصلا کار آسانی نیست. در بسیاری از موارد ما در طی روز به سراغ انجام دادن کارهای پیش پا افتاده میرویم و از انجام کارهای مفیدتر فرار میکنیم. اپلیکیشن HustleMore به شما کمک میکند تا تعادل را بین کار و زندگی خود ایجاد کنید. شما در این اپلیکیشن باید هر فعالیت را در یک دستهی خاص مثل سرگرمی، کار، مطالعه و یا موارد دیگر قرار دهید.
سپس اپلیکیشن هر فعالیت را در ستون مربوط به خود قرار میدهد تا به خوبی متوجه شوید که در کدام بخش فعالیتهای بیشتری دارید و یا چه مورادی فعلا برای امروز شما ضروری نیستند. برای شروع هر کار نیز زمان آن را در HustleMore ثبت میکنید تا در نهایت بتوانید یک گزارش کامل از کارهای روزانهی خود و زمانی که برای آنها صرف کردهاید، دریافت کنید. این اپلیکیشن در حال حاضر فقط مختص به گوشیهای اندوریدی ساخته شده است.
۳) Way of Life
اگر تعداد کارهای روزانهی شما بالاست، بهتر است که به سراغ اپلیکیشن Way of Life بروید. هدف اول این برنامه ایجاد عادتهایی برای مدیریت کارهای طولانی در افراد مختلف است. اگر به تصویر بالا دقت کنید، قطعا غرق در طراحی ساده و البته زیبای Way of Life خواهید شد. افزودن کارهای روزانه در این برنامه بسیار ساده است و این بخش به شکلی طراحی شده تا کاربران بتوانند در سریعترین زمان ممکن تمامی کارهای یک روز خود را در آن ثبت کنند.
از دیگر نکات آن باید به ثبت کردن عادتهای خوب و بد اشاره کرد. شما میتوانید عادتهای بد خود را در این برنامه بنویسید و دقت کنید که این کارها را کمتر انجام دهید و عادتهای خوب را نیز در آن ثبت کنید تا آنها را تکرار کنید. به همین سادگی شما میتوانید کاهای روزانهی خود را بهتر مدیریت کنید. در عین حال اگر نیاز دارید که تاریخچهی کارهای گذشتهی خود را بررسی کنید، به سراغ بخش Trend بروید. اکنون برای دانلود این اپلیکیشن کاربردی از دکمههای زیر استفاده کنید.
۴) ۲۴ Hours
قبل از هر چیزی بهتر است بدانید که این برنامه فقط مختص گوشیهای موبایل اندرویدی است. ۲۴ Hours ادعا میکند که با استفاده از آن میتوانید از ۲۴ ساعتی که در طی یک شبانهروز در دسترس دارید، نهایت استفاده را ببرید. در عین حال بررسی پیشرفت شما در طی هر هفته و یا هر ماه به راحتی توسط این برنامه انجام میشود و شما میتوانید از گزارشهای ارائه شده توسط آن استفاده کنید.
با باز کردن این اپلیکیشن میتوانید میزان ساعت و دقیقهی باقیمانده تا اتمام هر روز را ببینید و این کار باعث میشود که کمتر وقت خود را صرف کارهای بیهوده کنید. شما میتوانید برنامهی کارهای تکراری هر روز خود را یک بار در برنامه ثبت کنید و سپس در تمامی روزها آنها را زیر نظر داشته باشید. در نهایت برای مدیریت بهتر کارها، تمامی فعالیتهای خود را در دستهبندی درست قرار دهید. به همین سادگی!
۵) Timecap
افراد زیادی با اختلال ADHD درگیر هستند و همین اختلال باعث میشود که انجام کارهای روزانه و تمرکز کامل روی آنها برای چنین افرادی دشوار باشد و به همین دلیل نتوانند کارهای خود را به خوبی مدیریت کنند و در نهایت نیز نتوانند همهی کارها را انجام دهند. اگر به تصویر بالا دقت کنید، یکی از شعارهای اپلیکشن Timecap تبدیل اختلال ADHD به یک مزیت است و در واقع منظور Timecap این است که شما میتوانید چنین اختلالی را به بهترین نحو ممکن مدیریت کنید و کارها و فعالیتهای خود را به خوبی و درستی انجام دهید.
از دیگر اهداف این برنامه کمک به شما برای تکرار عادتهای خوب و همچنین ترک کردن عادتهای بد است. شما میتوانید فعالیتهای بزرگ خود را به فعالیتهای کوچکتر تقسیم کنید تا با انجام هر یک از این فعالیتهای کوچک انگیزهی لازم برای ادامهی راه را دریافت کنید و در عین حال مسیر رسیدن به هدف را برای خود هموارتر کنید. این اپلیکیشن هم در آیفونها و هم در گوشیهای موبایل اندرویدی قابل دانلود و استفاده است.
۶) Blocos
اگر به دنبال مجموعهای کامل از ویژگیها و امکانات برای مدیریت و سازماندهی کارهای روزانه در قالب یک اپلیکیشن هستید، پیشنهاد ما به شما اپلیکیشن Blocos است. احتمالا با شنیدن روش کار این اپلیکیشن برای مدیریت فعالیتها تعجب خواهید کرد. Blocos به شما کمک میکند تا فعالیتهای روزانهی خود را با تقسیم کردن زمان به بلوکهای ۱۰ دقیقهای مدیریت کنید.
پس شما برای هر یک ساعت شش بلوک در اختیار دارید. در عین حال نیاز نیست که برای انجام یک کار دو ساعته دوازده بلوک را یک به یک علامتگذاری کنید؛ زیرا شما میتوانید برای انجام چنین کارهایی هر ردیف که نشاندهندهی یک ساعت است را علامت بزنید. استفاده از رنگهای مختلف در آن به شما کمک میکند تا از کار کردن با آن لذت ببرید و همه چیز را با این اپلیکیشن مدیریت کنید. این برنامه همچنین دارای یک تایمر Pomodoro داخلی برای افزایش تمرکز افراد روی یک فعالیت است.
۷) MyRoutine
کاربران اپلیکیشن MyRoutine اصولا افرادی هستند که از زمان بیدار شدن تا زمان خوابیدن خود به یک برنامهی منظم نیاز دارند و در عین حال به آن برنامه عمل میکنند. پس اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که زمان زیادی را صرف نوشتن برنامههای آتی خود میکنید ولی در نهایت به برنامهی خود عمل نمیکنید، این اپلیکیشن اصلا برای شما مناسب نیست.
در صفحهی اصلی این برنامه میتوانید برنامهی هفتگی و یا روزانهی خود را تنظیم و سپس مشاهده کنید. از دیگر نکات جالب اپلیکیشن MyRoutine باید به گزینهی یادآوری کارهای روزانه اشاره کرد که باعث میشود شما هیچ کاری را فراموش نکنید و هر فعالیت را در زمان پیشبینی و تنظیم شده انجام دهید. رنگها و علائم نیز تلاش میکنند تا به شما نشان دهند که چه میزان از کارهای خود را انجام دادهاید و چه مقدار از آنها هنوز تمام نشده است.
مدیریت کارهای روزانه فقط با کمک اپلیکیشنها
بسیاری از ما مشکل کمبود زمان برای انجام کارهای روزانهی خود را داریم و همیشه تصور میکنیم که اگر یک شبانهروز به جای ۲۴ ساعت، ۴۸ ساعت و یا حتی بیشتر بود، قطعا به تمامی کارهای خود به خوبی میرسیدیم و دیگر مدیریت کردن آنها برای ما دشوار نبود. با این وجود اگر صادقانه به این موضوع نگاه کنیم، مشکل اکثر ما کمبود وقت نیست و در واقع مشکل اصلی عدم توانایی ما در مدیریت زمان است. هدف ما نیز در این مطلب جامع معرفی اپلیکیشنهایی کاربردی در راستای مدیریت و سازماندهی کارهای روزانه بود. از نظر شما کدام اپلیکیشن در این لیست کاربردیتر به نظر میرسد؟ شما میتوانید نظرات و پیشنهادات خود را با ما و دیگر کاربران دیجیکالا مگ در میان بگذارید.
مشاهده همه
- چگونه پستها و موقعیتهای شغلی ذخیره شده در لینکدین را پیدا کنیم؟
- ۴ روش کاربردی برای انتقال فایل و متن بین کامپیوتر و موبایل
- چگونه قفل آیفون را بدون پسورد باز کنیم؟
منبع: MakeUseOf