شرکت ناتینگ یکی از تازهنفسهای بازار موبایل است که تصمیم گرفته با ساخت گوشیهای جذاب و بسیار متفاوت، توجه کاربران را به خود جلب کند. گوشی ناتینگ فون ۲ برای افرادی که طراحی بدنه اهمیت بسیار زیادی دارد، میتواند انتخاب فوقالعادهای باشد که در این ویدیو از زوایای مختلف به بررسی آن میپردازیم.
طراحی
لبههای پنل پشتی این گوشی برخلاف نسل قبلی، خمیده است و همین تغییر جذابیت ظاهری را افزایش داده و گوشی را خوشدستتر کرده است. فریم این گوشی فلزی است و وزن ۲۰۳ گرمی آن به این معناست که با گوشی سبکی سروکار نداریم. همراه با این گوشی، یک کابل که سریهای شفاف دارد و یک سوزن سیمکارت شفاف در اختیار شما قرار میگیرد. البته طبیعتا خبری از شارژر نیست.
سنسور اثر انگشت که زیر نمایشگر قرار دارد، عملکرد خوبی ارائه میکند و به سرعت میتواند گوشی را آنلاک کند. اسپیکرهای استفاده شده از نوع استریو هستند و از نظر حجم و کیفیت صدا حرف زیادی برای گفتن دارند.
باتری ناتینگ فون ۲
باتری این گوشی ۴۷۰۰ میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد که اندکی بیشتر از نسل قبلی محسوب میشود. این باتری تقریبا یک روز دوام میآورد که البته اگر باتری ۵۰۰۰ میلیآمپری استفاده میشد، بهتر بود. سرعت شارژ ۴۵ وات است که باید شارژر را به طور جداگانه بخرید و با این سرعت شارژ، در عرض حدود یک ساعت باتری به طور کامل شارژ میشود.
LEDهای پنل پشتی
بدون شک یکی از جذابیتهای مهم ناتینگ فون ۲، LEDهای قرار گرفته در پنل پشتی هستند که به غیر از زیبایی ظاهری، میتوانند کاربردهای متنوعی داشته باشند. به عنوان مثال حین دریافت تماس، این LEDها با الگوهای متفاوتی روشن و خاموش میشوند و حتی حین کم و زیاد کردن صدا هم یکی از آنها میزان بلندی صدا را نشان میدهد. پایین گوشی هم زمان شارژ، یکی از همین LEDها میزان شارژ دریافتی را نمایش میدهد.
- بررسی کوتاه گوشی نوکیا G21؛ اقتصادی با باتری فوقالعاده
چیپست و عملکرد ناتینگ فون ۲
ناتینگ برای این گوشی از چیپست اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ استفاده کرده است. این چیپست نیازی به تعریف و تمجید ندارد و میتواند سنگینترین بازیها و اپها را اجرا کند. با این گوشی میتوانید بازیهای مختلفی را با تنظیمات گرافیکی بالا و بدون نگرانی بابت داغ شدن بیش از حد بدنه، اجرا کنید.
نرمافزار و رابط کاربری
برای این گوشی از اندروید ۱۳ استفاده شده و رابط کاربری آن هم اختصاصی برای گوشیهای ناتینگ است که جذابیت نرمافزاری را دوچندان میکند. در رابط کاربری این گوشی، به نکات بسیار ریزی توجه شده و همین موضوع جذابیت استفاده از گوشی را به طور قابل توجهی افزایش میدهد.
نمایشگر ناتینگ فون ۲
نمایشگر ناتینگ فون ۲ دارای اندازهی ۶.۷ اینچی است که از پنل LTPO OLED استفاده میکند و در نتیجه رفرشریت آن بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز متغیر است. دقت رنگی این نمایشگر فوقالعاده است و میتواند انواع محتوا را به زیباترین شکل نشان دهد. روشنایی نمایشگر به ۱۶۰۰ نیت میرسد و در نتیجه در محیطهای روشن برای استفاده از آن هیچ مشکلی نخواهید داشت.
- بررسی کامل اپل واچ اولترا ۲؛ روشنتر و سریعتر
دوربینها
در پنل پشتی ناتینگ فون ۲ با دو دوربین اصلی روبرو هستیم. دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی که از لرزشگیر اپتیکال بهره میبرد، عملکرد بسیار خوبی دارد و رنگهای دقیق و واقعی در اختیار شما قرار میدهد. این دوربین به لطف استفاده از رزولوشن بالا، زوم دیجیتال ۲ برابری هم با کیفیت خوبی ارائه میدهد. دوربین اولترا واید هم از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی استفاده میکند و این سنسور میتواند عکسهای ماکرو هم ثبت کند. یک مقدار رنگهای موجود در تصاویر اولترا واید گرمتر از عکسهای ثبت شده با دوربین اصلی هستند ولی در کل از نظر عملکردی حرف زیادی برای گفتن دارد.
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی نسبت به رقبای همرده کمتر صورت را روشن میکند که این مشخصه برای برخی کاربران خوشایند خواهد بود. در مورد فیلمبرداری باید بگوییم که این دوربین قادر به فیلمبرداری ۴K با سرعت ۶۰ فریم در ثانیه است.
قیمت ناتینگ فون ۲
در حال حاضر (دی ۱۴۰۲)، گوشی ناتینگ فون ۲ با قیمت حدود ۳۰ میلیون تومان به فروش میرسد که در این محدودهی قیمتی میتوانید گوشیهایی مانند وانپلاس Ace Pro و شیائومی ۱۳T پرو را خریداری کنید که بهخصوص گوشی شیائومی در این محدودهی قیمتی حرف زیادی برای گفتن دارد.
سخن پایانی
در کل برخلاف نسل قبلی که تا حد زیادی یک میانرده بود، ولی ناتینگ فون ۲ عملا یک پرچمدار جذاب محسوب میشود که در کنار طراحی خاص و جذاب، میتواند عملکرد فوقالعادهای در اختیار شما قرار دهد. بنابراین روی هم رفته نمیتوانیم ایراد خاصی از این گوشی بگیریم و در نتیجه خرید آن را بهخصوص برای کاربرانی که دنبال یک گوشی خاص هستند، توصیه میکنیم.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
دربارهی دیجیکالا مگ تَلِنت