قرار ملاقات، برنامهها، وظایف و کارهای مختلف از جمله مواردی است که نیاز به صرف زمان و برنامهریزی دارد. این موضوع باعث شده تا افراد به استفاده از برنامههای گوناگون برای مدیریت وظایف روی بیاورند. با این مقاله از دیجیکالا مگ همراه باشید تا با بهترین اپلیکیشن برنامهریزی فارسی آشنا شوید.
- معرفی ۷ اپلیکیشن برتر برای یادداشتبرداری در گوشی اندرویدی
- بهترین اپلیکیشنهای to do list
مشاهده همه
چرا باید از اپلیکیشنهای برنامهریزی استفاده کنیم؟
اجازه دهید پیش از معرفی اپلیکیشن برنامهریزی روزانه فارسی به مزایای استفاده از این اپها بپردازیم:
- مقابله با حواسپرتیهای روزمره: زندگی امروزه ما پر از شلوغیها و عوامل حواسپرتی است که میتواند تمرکز را تا حد زیادی کاهش دهد. بهترین اپلیکیشن برنامهریزی هفتگی، مانند یک سپر محافظ عمل میکنند؛ با مسدود کردن وبسایتها و اپلیکیشنهای مزاحم، شما را از دام حواسپرتیها نجات میدهند. برخی از این اپها دارای نوتیفیکیشن نیز هستند که به شما کمک میکند تا هیچ کار مهمی را فراموش نکنید.
- کاهش استرس و افزایش آرامش ذهنی: با استفاده از این اپلیکیشنها، تمام وظایف و پروژههای شما به صورت منظم و با زمانبندی دقیق برنامهریزی میشود. به این ترتیب، دیگر نگران تلنبار شدن کارها و تاخیر در انجام وظایف نخواهید بود.
- برنامهریزی هدفمند و زمانبندی دقیق: وقتی از نرمافزار برنامهریزی شخصی استفاده میکنید، همه چیز رنگ و بوی نظم میگیرد. این ابزارها به شما کمک میکنند تا زمان خود را به بهترین نحو مدیریت کنید و با برنامهریزی هوشمندانه بهرهوری خود را افزایش دهید.
بهترین اپلیکیشن برنامهریزی فارسی کامپیوتر
بسیاری از افراد از سیستمهای کامپیوتری خود برای برنامهریزی استفاده میکنند. در ادامه مطلب به معرفی بهترین اپلیکیشن برنامهریزی فارسی برای نصب روی کامپیوتر میپردازیم. همچنین سعی میکنیم بهترین اپلیکیشنهای ایرانی در این زمینه را نیز به شما معرفی کنیم.
بهترین اپلیکیشن برنامهریزی فارسی: تیک تیم
اگر به دنبال بهترین اپلیکیشن برنامهریزی روزانه فارسی هستید، بهتر است تیک تیم را در بین گزینههای خود بیاورید. این برنامه جامع و پرکاربرد، به شما در مدیریت و سازماندهی ایدهها و وظایف مختلفتان کمک شایانی میکند. تیک تیم به دو زبان فارسی و انگلیسی مجهز است و از تقویمهای شمسی و میلادی پشتیبانی میکند. برای حفظ تمرکز شما، این اپلیکیشن در بخش اعلانهای بالای صفحه موبایلتان، تاریخ روز و تعداد کارهای باقیمانده را نمایش میدهد تا همواره در جریان روند کارهای روزانهتان باشید.
البته که تمام ویژگیهای این اپلیکیشن برنامهریزی روزانه فارسی رایگان نیست اما تا حد زیادی نیازهای شما را پوشش میدهد. اجازه دهید یک نکته جالب را نیز به شما گوشزد کنیم. اگر از علاقمندان به سفر هستید بهتر است این برنامه را با دقت بیشتری دنبال کنید. نمایش اعلانها و ایجاد گروه و وظایف تیمی باعث شده تا شما بتوانید برنامهریزی دقیق و گام به گامی داشته باشید و به این ترتیب در حین سفر و کمپینگ با فراغ خاطر از سفر خود لذت برید. همچنین میتوانید مقاله ۳۰ نکته برای برنامهریزی سفر و کمپینگ ایمن را مطالعه کنید.
تسکولو کاربری ساده و تیمی
یکی دیگر از بهترین اپهای برنامهریزی فارسی اپلیکیشن تسکولو است. شما میتوانید با هر سیستمی از این اپ کاملا فارسی استفاده کنید تا از زمان خود بهترین بهره را ببرید. همچنین اگر به دنبال اپلیکیشن برنامهریزی روزانه فارسی آیفون هستید، باید این محصول را در لیست دانلود خود قرار دهید. علاوه بر استفاده برای برنامهریزی روزانه شما میتوانید از این اپ برای پیگیری وظایف و پروژههای تیمی خود نیز استفاده کنید.
بهترین اپلیکیشن برنامهریزی فارسی: تسکینو
تسکینو نیز یکی از اپهای فارسی مناسب برای دسکتاپ و اندروید است که شما میتوانید برای مدیریت زمان از آن استفاده کنید. این اپ که برای پلتفرمهای مختلف طراحی شده رایگان نیست اما ویژگیهای جذاب ان باعث شده تا بتوانید این اپ را در لیست خرید خود قرار دهید. البته لازم به ذکر است که نسخه رایگان این اپ ویژگیهایی نظیر ثبت فعالیت و گزارش روزانه دارد. در نهایت این اپ برای کارهای گروهی نیز بسیار مفید است. شما میتوانید برای پروژههای مختلف خود تیم درست کنید و وظایف هر فرد را به طور دقیق پیگیری کنید.
نرم افزار Google Keep
به سراغ یک اپلیکیشن دیگر از لیست بهترین اپلیکیشن برنامهریزی فارسی برویم. Google Keep اپلیکیشن قدرتمند و کارآمدی از شرکت گوگل است که با رابط نرمافزاری ساده و پشتیبانی از زبان فارسی در لیست بهترین اپلیکیشن برنامهریزی روزانه فارسی و رایگان قرار گرفته است. بله این نرمافزار بینظیر رایگان است و استفاده از آن هزینهای برای شما ندارد.
- بهترین اپلیکیشنهای یادگیری گرامر زبان انگلیسی؛ ۸ برنامه رایگان و کاربردی
یکی از مهمترین مزایای اپ مذکور این است که میتوانید آن را با سایر سرویسهای گوگل مانند جیمیل و تقویم گوگل همگامسازی کنید. به این ترتیب، تمام کارها، جلسات، اهداف و پروژههایتان به راحتی در دسترس شما خواهد بود. کار با Google Keep فوقالعاده ساده است. به محض ورود، میتوانید سریعاً یادداشتهایتان را بنویسید و ذخیره کنید.
در صفحه ابتدایی، امکان ایجاد چکلیست کارها، نوشتن یادداشت، نقاشی یا نوشتن دستی، ضبط یادداشت صوتی و وارد کردن عکس یا فیلم از گالری وجود دارد. یکی دیگر از ویژگیهای جذاب این اپ، آن است که علاوه بر نسخه دسکتاپ، نسخه اندروید و آیفون نیز دارد و شما میتوانید از هر دستگاهی که دارید به لیست برنامههای خود دسترسی پیدا کنید.
Evernote اپ قدرتمند برای ثبت و ذخیرهسازی ایدهها
اپلیکیشن Evernote یکی دیگر از بهترین اپلیکیشنهای برنامهریزی با پشتیبانی از زبان فارسی است که به شما امکان میدهد هر چیزی که در ذهن دارید را ثبت و ذخیره کنید. این اپلیکیشن همهکاره به شما اجازه میدهد علاوه بر یادداشت، عکس، لینک و نوشتههای صوتی و ویدویی نیز ذخیره کنید. با این اپ میتوانید از صفحات مهم کتابها، دستورالعملها و مطالب مهم اینترنتی عکس بگیرید و آنها را بهراحتی در این برنامه دستهبندی کنید. با کمک این اپلیکیشن میتوانید بین نسخه دسکتاپ و موبایل خود همگامسازی کنید و به این ترتیب به همه برنامههای خود به راحتی دسترسی داشته باشید. اپ مذکور همچنین دارای امکاناتی مانند تنظیم یادآور، نوشتن با مداد برای گوشیهای سازگار، حالت Dark Mode برای استفاده در شب و امکان چت با دوستان و همکاران برای انجام کارهای اشتراکی است.
Chipper بهترین اپ برای برنامهریزی درسی و مطالعه
اگر به دنبال یک اپلیکیشن هوشمند برای مطالعه و برنامهریزی درسی هستید، Chipper یکی از بهترین انتخابها برای شماست. این اپلیکیشن که توانسته در لیست ۱۰ اپلیکیشن برنامهریزی درسی برتر برای دانشآموزان و دانشجویان قرار گیرد، با امکانات فراوان خود میتواند روند مطالعات درسی شما را به طور کامل دگرگون کند. در نظر داشته باشید این اپلیکیشن برنامهریزی روزانه فارسی برای اندروید است و برای سایر پلتفرمها ارائه نشده است.شما میتوانید دورههای تحصیلی مختلف خود را در این اپ وارد و آنها را بر اساس زمان و تاریخ مرتب کنید.
این اپلیکیشن به شما کمک میکند تا تاریخ آزمونها، مهلتهای تحویل تکالیف، مقالات و جلسات آزمایشگاهها را به تقویم خود اضافه کنید، و به این ترتیب همیشه از وظایف درسی خود آگاه باشید. این اپ با ترکیب ویژگیهای مختلفی مانند سازماندهی دروس، تقویم درسی، و سیستم پاداشدهی خلاقانه، به شما کمک میکند تا نه تنها بهتر و هوشمندانهتر مطالعه کنید، بلکه از زمان خود نیز حداکثر استفاده را داشته باشید.
بهترین اپلیکیشن برنامهریزی فارسی ویندوز
بسیاری از اپهایی که در قسمت قبل ذکر شد علاوه بر نسخه دسکتاپ، برای اندروید و IOS نیز کاملا مناسب هستند. اما برخی از این برنامهها مثل TickTick رابط کاربری جذابی در نسخه تحت وب دارند که جذابیتهای آن را بیشتر میکند. ساخت روتین، دستهبندی، ویرایش و قابلیت جستوجو بین این موارد از جمله قابلیتهای این برنامه هستند. همچنین شما میتوانید تسکهای مختلف را بر اساس پارامترهای مختلف منظم کنید. در نهایت امکان همگامسازی و برقراری ارتباط بین گوشی و سیستمهای مختلف نیز از مزایای این اپ است. برای دانلود این اپ جذاب میتوانید از لینکهای زیر استفاده کنید.
EfficientPIM Pro 5.20
EfficientPIM Pro 5.20 نیز یکی دیگر از بهترین اپلیکیشنهای برنامهریزی با قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی مناسب برای ویندوز است. این اپ علاوه بر قابلیت برنامهریزی و مدیریت زمان، به عنوان تقویم نیز مورد استفاده قرار میگیرد. حجم اپ کم است و تغییری در سرعت استفاده از سیستم ایجاد نمیکند.
بهترین اپلیکیشن برنامهریزی فارسی؛ سخن پایانی
در این مقاله به معرفی بهترین اپلیکیشن برنامهریزی فارسی پرداختیم و اپهای مختلف را از نظر ویژگیهای متفاوت معرفی کردیم. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. در صورتی که این برنامهها رو گوشی شما نصب نمیشود، میتوانید از مجموعه گوشیهای متنوع دیجیکالا برای خرید گوشی استفاده کنید.
- چگونه برنامههای ویندوز را در اندروید اجرا کنیم؟
مشاهده همه
منبع: دیجیکالا مگ