طرز تهیه پاکوره هندی

مواد لازم

مواد
پیاز
فلفل سبز تند
سیب زمینی
هویج
پیازچه
گشنیز و جعفری
پوره سیر
تخم گشنیز نیم کوب
زردچوبه و
پودر انبه
ادویه کاری
نمک و زیره سبز
آرد نخود خام
آرد سفید گندم
بیکینگ پودر
فلفل سیاه

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا

طرز تهیه پاکوره هندی

۱.
اول از همه پیاز را به حالت نگینی یا خلالی خرد کرده و داخل ظرف بریزید. سپس فلفل سبز تند را نیز خرد کرده و اضافه کنید. سیب زمینی و هویج‌ها را پوست گرفته و رنده‌ی درشت بزنید. پیازچه‌ها را خرد کرده و اضافه کنید. سپس جعفری و گشنیز را به صورت ساطوری خرد کرده به همراه مقداری پوره سیر و ادویه‌‌‌ها (کاری، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک،زیره سبز ، تخم گشنیز نیم کوب و پودر انبه) اضافه کنید. سپس مقداری آرد نخود خام و مقداری آرد سفید گندم و بیکینگ پودر اضافه کرده و کمی ورز دهید تا حالت خمیری پیدا کند.
۲.
بعد از اینکه روغن در تابه داغ شد پاکوره‌ها را منسجم کرده و دو طرف آن را سرخ کنید.

بخوانید  گلکسی A14 در مقابل ردمی ۱۳C؛ انتخابی سخت بین دو اقتصادی جذاب
آرد نخود چی رشد - 200 گرم
آرد نخود چی رشد – ۲۰۰ گرم
۴۷,۰۰۰ تومان
مشاهده و خرید
دیجی‌کالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجی‌کالا در «استاندارد حرفه‌ای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژه‌ی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجی‌کالا، به طور مستقیم از دیجی‌کالا کسب درآمد می‌کنند.

دیجی‌کالا به‌سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه‌ای دارند، فراهم می‌کند. اگر فکر می‌کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجی‌کالا مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید.

درباره‌ی دیجی‌کالا مگ تَلِنت

منبع

مطالب مرتبط

مطالب تصادفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *