تبلیغ جدید ایکس‌باکس: برای تجربه‌ی بازی‌ها نیازی به ایکس‌باکس ندارید

بحث گیمینگ ابری (Cloud Gaming) چند سال است که در دنیای بازی‌های ویدئویی وجود دارد. گیمینگ ابری با وجود اینکه ایده بسیار خوبی دارد، نیازمند موارد زمینه‌ای بسیاری بوده و از طرفی زیرساخت دنیای حال حاضر چندان برای آن آماده نیست. مخصوصاً اینکه گیمینگ ابری نیازمند یک اینترنت قدرتمند و پایدار است که در بسیاری از بخش‌های دنیا در دسترس نیست.

با وجود همه این مشکلات شرکت مایکروسافت همچنان روی موفقیت این سیستم تأکید اشته و در تلاش است تا آن را بیشتر گسترش دهد. در تبلیغ اخیری که منتشر شده، شرکت مایکروسافت نشان داده که برای تجربه بازی‌های ایکس‌باکس شما لزوماً نیاز به کنسول‌های این شرکت ندارید و تنها با اکانت خود و یک اینترنت خوب می‌توانید بازی‌های ایکس‌باکس را تجربه کنید.

بحث عدم نیاز به کنسول برای تجربه بازی‌ها برای چند سال است که در دنیای گیمینگ وجود دارد. برای مثال شما می‌توانستید با استفاده از گیمینگ ابری بازی‌های ایکس‌باکس را روی کامپیوتر، دستگاه‌های موبایل همراه، تلویزیون‌های هوشمند و حتی هدست‌های واقعیت مجازی (VR) تجربه کنید. حال اینطور که به نظر می‌رسد شرکت مایکروسافت پشتیبانی از سیستم ابری خود را گسترش داده و حال این قابلیت به دستگاه فایر تی وی شرکت آمازون (Amazon Fire TV Stick) هم راه پیدا کرده است.

بخوانید  نقد و بررسی لپتاپ TUF Dash F15؛ شیک، قدرتمند و مناسب گیمرها

برای استفاده از این قابلیت شما باید برنامه ایکس‌باکس را برای دستگاه فایر تی وی خود دریافت کنید. پس از آن با اکانت مایکروسافت وارد آن شده و برای تجربه این سیستم شما باید اشتراک گیم‌پس آلتیمیت (Game Pass Ultimate) را داشته باشید. در ادامه شما یک عدد کنترلر به فایر تی وی متصل کرده و به تجربه بازی‌های مختلف خواهید پرداخت.

در تبلیغ نوشته شده که اگر ایکس‌باکس ندارید نگران نباشید. شما با فایر تی وی هم می‌توانید بازی‌های ایکس‌باکس را تجربه کنید. در نتیجه شرکت آمازون تلاش کرده تا بحث گیمینگ خود را با همکاری با مایکروسافت قوی‌تر بکند. در اصل دستگاه‌های فایر تی وی آنقدر قدرتمند نیستند که به تنهایی یک بازی را اجرا کنند اما در زمینه استریم یک بازی مشکلی نخواهند داشت.

ایکس‌باکس بدون کنسول

دستگاه آمازون فایر استیک یک دستگاه بسیار کاربردی و کوچک است. این دستگاه برای استریم موارد مختلف ساخته شده سخت افزار قدرتمندی ندارد. با این حال تلویزیون شما را به یک تلویزیون هوشمند تبدیل کرده که توانایی کارهای مختلفی را دارد.

شرکت مایکروسافت و بخش ایکس‌باکس چندین سال است که در تلاش است تا سیستم ابری خود را گسترش دهد. در سال ۲۰۲۲ میلادی این شرکت با سامسونگ برای برنامه ایکس‌باکس روی تلویزیون‌های هوشمند این شرکت قرارداد بست و حال نوبت به آمازون رسیده است. فیل اسپنسر (Phil Spencer) به طور دائم گفته که هدف اصلی ایکس‌باکس این است که بازی‌ها را بیشتر در دسترس گیمرها قرار دهد و به همین دلیل در این مسیر در حال حرکت است. حتی او چند وقت پیش به آوردن برنامه ایکس‌باکس به دستگاه‌های استریم خانگی اشاره کرده بود.

بخوانید  ۹ توصیه برای کاهش وزن راحت‌تر بعد از ۶۰ سالگی

در دیدگاه اسپنسر وجود چنین سیستمی موانع میان کاربران و تجربه بازی‌های ایکس‌باکس را بسیار کم می‌کند. در اصل گیمرهای واقعی و حرفه‌ای برای تجربه بازی‌های مختلف نیاز به یک کنسول یا کامپیوتر خواهند داشت ولی برای افرادی که چندان پیگیر نیستند و تنها به دنبال وقت گذرانی با یک بازی هستند، سیستم گیمینگ ابری و دستگاه‌های استریم بسیار مناسب است.

شرکت مایکروسافت در این مدت تلاش زیادی کرده تا گیمینگ ابری تجربه‌ای نزدیک به کنسول‌های بازی به کاربران ارائه دهد. نکته اینجاست که عملکرد این شرکت تا اینجا هم بسیار خوب بوده ولی همچنان به سطح یک دستگاه خانگی نرسیده است. همانطور که گفته شد گیمینگ ابری نیازمند زیرساخت و اینترنت بسیار با کیفیت است که باعث می‌شود دسترسی بسیاری از مناطق به آن کم بشود.

نکته جالب اینجاست که ایکس‌باکس در این چند سال اخیر در حال ساخت یک دستگاه استریم بازی هم بوده است. به این شکل که چندین پتنت مختلف از این شرکت منتشر شده که در حال ساخت یک دستگاه با یک کنترلر است که تنها توانایی استریم بازی‌های مختلف را داشته و اندازه بسیار کوچکی دارد. نکته اینجاست که اگر مایکروسافت نگاهی به سابقه دستگاه‌هایی مثل استیدیا بیاندازد، متوجه خواهد شد که امکان موفقیت چنین دستگاهی بسیار کم است. با این حال مایکروسافت سابقه بیشتر و قوی‌تری در دنیای گیمینگ داشته و امکان دارد که دستگاه استریم آن عملکرد بهتری در دنیای گیمینگ داشته باشد.

منبع: VGC

صفحه‌ی اصلی بازی دیجی‌کالا مگ | اخبار بازی، تریلرهای بازی، گیم‌پلی، بررسی بازی، راهنمای خرید کنسول بازی

منبع

مطالب مرتبط

مطالب تصادفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *