همهی ما تهچین را با مرغ میشناسیم، اما آیا تا به حال آن را با گوشت امتحان کردهاید؟ در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری دیجیکالا مگ قصد داریم طرز تهیه تهچین گوشت و هویج را به شما آموزش دهیم که طعم و عطری بسیار دلچسب دارد. اگر از طرفداران گوشت هستید، حتما باید این غذای خوشطعم را امتحان کنید.
فهرست مطالب
Toggle
مواد لازم
مواد | مقدار |
گوشت سردست گوسفندی | ۴۰۰ گرم |
هویج | ۳ عدد |
سیر | ۲ حبه |
برگ بو | ۲ عدد |
زردهی تخممرغ | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
چوب دارچین | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | نصف یک عدد |
کرهی ذوب شده | ۵۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
ماست چکیدهی ترش | دوسوم پیمانه |
روغن مایع | یکپنجم پیمانه |
زعفران دم کرده | یکپنجم پیمانه |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه نیمکوب | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
مناسب برای: ۲ نفر
زمان پخت: ۳ ساعت
خرید مواد لازم از دیجیکالا
طرز تهیه تهچین گوشت و هویج
-
- یک عدد پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. زمانی که پیاز سبک شد، ۴۰۰ گرم گوشت سردست گوسفندی که به تکههای درشت تقسیم شده است را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
- چهار حلقه هویج، دو حبه سیر، نصف فلفل دلمهای، دو عدد برگ بو، یک عدد چوب دارچین، یک قاشق چایخوری زردچوبه، مقداری فلفل سیاه نیمکوب و یک قاشق چایخوری پاپریکا را به گوشت اضافه کرده و تا چند دقیقه تفت بدهید. تا جایی که روی گوشتها گرفته شود آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته به مدت حدود ۲ ساعت و با حرارت پایین گوشت بپزد.
- پخت گوشت که تمام شد، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را داخل روغن تفت دهید و به آن اضافه کنید. نمک و دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده هم به گوشت اضافه کنید. بعد از پخت کامل گوشت، آنها را از سس خارج کرده و اگر استخوان دارند، استخوانها را جدا کرده و به تکههایی که مقداری کوچکتر باشند، تقسیم کنید.
- دو عدد هویج درشت را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید. هویجهارا در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن آنها را از روغن خارج کرده و کنار بگذارید.
- دو پیمانه برنج را که از سه تا چهار ساعت قبل در آب و نمک غلیط خیسانده شده رادر آب و روغن بجوشانید. زنده آبکش کرده و کنار بگذارید
- قالب مناسب را انتخاب کنید (در اینجا از دو قالب ۱۵ در ۱۵ که هم مناسب فر هست و هم گاز استفاده شده است). داخل قالب را چرب کنید یک لایهی فشرده برنج بریزید، سپس یک لایه گوشت روی برنج قرار دهید (میتوانید از سس گوشت هم روی گوشتها بریزید). یک لایه هویج سرخ شده ریخته و سپس دوباره یک لایه برنج بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید.
- تهچینها را داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه در طبقه وسط به مدت یک تا یکونیم ساعت قرار دهید تا کاملا بپزد. میتوانید تهچینها را روی شعله گاز قرار دهید تا دم بکشد.
دیجیکالا مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب درآمد و مشهور شدن استعدادهای تولید محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای دیجیکالا در «استاندارد حرفهای محتوا و تصویر» دارند. افراد حاضر در پروژهی تَلِنت، با ساختن ویدیو برای دیجیکالا، به طور مستقیم از دیجیکالا کسب درآمد میکنند.
دیجیکالا بهسادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
دربارهی دیجیکالا مگ تَلِنت