جی پلاس یکی از برندهای داخلی است که در کنار لوازم خانگی، گجتهای مختلفی را هم راهی بازار میکند و از بین آنها میتوانیم به گوشیهای اقتصادی اشاره کنیم. گوشی جی پلاس X20 نسبت به نسل قبلی با پیشرفتهای قابل توجهی روبرو شده است. در ادامه به این گوشی اقتصادی میپردازیم.
به طور کلی این گوشی از طراحی بسیار ساده و شیکی بهره میبرد. برای پنل پشتی از شیشه مات استفاده شده و ماژول دوربین هم از طراحی متفاوتی بهره میبرد. لبههای گوشی تخت هستند و همین موضوع بدنه را خوشدست کرده است. سنسور اثر انگشت در دکمهی پاور تعبیه شده که سرعت نسبتا قابل قبولی را ارائه میدهد. البته میتوانید از قابلیت تشخیص چهره این گوشی هم استفاده کنید. خوشبختانه گوشی جی پلاس X20 از کارت حافظه پشتیبانی میکند و بنابراین به راحتی میتوانید ظرفیت حافظه داخلی آن را افزایش دهید.
وزن گوشی به دلیل بهرهگیری از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی به حدود ۲۰۶ گرم میرسد و این باتری تقریبا ۲ روز میتواند شما را همراهی کند. در جعبه یک شارژر ۱۵ واتی هم قرار دارد که تقریبا در عرض ۲.۵ ساعت میتواند باتری را به طور کامل شارژ کند. برای مقایسه باید بگوییم که نسل قبلی این گوشی با باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی عرضه شد. از دیگر اقلام موجود در جعبه میتوانیم به هدفون سیمی، کیس شفاف و محافظ نمایشگر هم اشاره کنیم.
- بررسی گوشی نوکیا ۵۳۱۰؛ جانسخت و کلاسیک
قلب تپندهی این گوشی چیپست هلیو G37 است که در بین گوشیهای اقتصادی عملکرد قابل قبولی را ارائه میدهد. از پس اجرای بازیهای سبک برمیآید ولی اگر میخواهید برای بازیهای سنگین تجربهی بهتری داشته باشید، طبیعتا باید بیشتر هزینه کنید. از نظر نرمافزار، این گوشی با اندروید ۱۲ به دست شما میرسد و البته مشخص نیست که آیا آپدیت نرمافزاری هم دریافت میکند یا نه. رابط کاربری این گوشی تفاوت زیادی با نسخهی خام اندروید ندارد و بنابراین در کل با رابط کاربری سبک و خلوتی روبرو هستیم.
در پنل جلویی شاهد نمایشگر ۶.۵ اینچی هستیم که مبتنی بر پنل IPS LCD است. رزولوشن این نمایشگر به HD+ میرسد و از نظر نمایش رنگها کیفیت قابل قبولی دارد. به طور کلی این نمایشگر کیفیت خیلی خوبی دارد و مهمترین نقطه ضعف آن، رزولوشن پایینتر از حد انتظار است. در ضمن نباید رفرشریت این نمایشگر را از قلم بیندازیم که ۹۰ هرتز است و بنابراین در بین گوشیهای همقیمت خود در این زمینه حرف زیادی برای گفتن دارد.
در ماژول دوربین شاهد سه دوربین هستیم ولی در کل فقط یک دوربین آن واقعا مفید است. دوربین اصلی از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی استفاده میکند و در کنار آن ماکرو ۲ مگاپیکسلی و یک سنسور تشخیص عمق تعبیه شده است. دوربین اصلی گوشی جی پلاس X20 در شرایط نوری مناسب میتواند عکسهای بسیار خوبی را ثبت کند. این دوربین طبیعتا به طور پیشفرض از حالت ترکیب پیکسلها استفاده میکند اما اگر به جزئیات بیشتری نیاز دارید، میتوانید به راحتی عکسهای ۵۰ مگاپیکسلی ثبت کنید. حالت شب دوربین هم تا حدی کیفیت عکسهای ثبت شده در محیطهای کمنور را بهبود میبخشد ولی نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید. دوربین ماکرو نمیتواند عکسهای خوبی را ثبت کند و مثلا رنگها غنای خوبی ندارند. با وجود بهرهگیری از سنسور تشخیص عمق، حالت پرتره این گوشی اصلا خوب نیست.
- بررسی شیائومی ردمی نوت ۱۱S 5G؛ عرض اندام ردمی برای رقبا
در نهایت باید بگوییم که گوشی جی پلاس X20 در مقایسه با نسل قبلی از جهات مختلف با پیشرفت قابل توجهی روبرو شده و از بین مهمترین ارتقاها میتوانیم به چیپست، باتری و دوربین اصلی اشاره کنیم. بنابراین در این محدودهی قیمتی، ارزش خرید بالایی دارد و خرید آن را توصیه میکنیم.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
دربارهی دیجیکالا مگ تَلِنت