بررسی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس؛ شارژ فوق سریع و دوربین شگفت‌انگیز!

در این مطلب به بررسی گوشی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس می‌پردازیم؛ میان‌رده‌ای که مشخصات فنی معمولی اما شارژر و دوربین قدرتمندی دارد.

گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 12 Pro Plus 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت - گلوبال
گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 12 Pro Plus 5G دو سیم کارت ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت و رم ۸ گیگابایت – گلوبال
مشاهده کالا
  • بررسی گوشی پوکو F5 پرو؛ زیبا و قدرتمند با قیمت مناسب

بررسی گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس


مقدمه

ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در مقایسه با تمام میان‌رده‌های دیگر با مشخصات فنی مشابه، قیمت بالاتری دارد؛ در واقع با این قیمت یک میان‌رده‌ی معمولی به حساب می‌آید اما آنقدر دوربین و شارژر آن قدرتمند هستند که نمی‌توان از آن‌ها چشم‌پوشی کرد و این گوشی را یک گوشی گران قلمداد کرد. شیائومی با عرضه‌ی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در اکتبر سال ۲۰۲۲، نشان داد مرز بین میان‌رده‌های پریمیوم و پرچم‌داران اقتصادی روز به روز کمرنگ‌تر می‌شود. حال باید دید آیا این گوشی در عمل هم می‌تواند آنچه که روی کاغذ ارائه کرده را ارائه کند یا خیر.


مشخصات فنی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس


نام گوشی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس
تاریخ رونمایی / عرضه ۲۷ اکتبر ۲۰۲۲ (۵ آبان ۱۴۰۱)
ابعاد و وزن ۸٫۹ × ۷۶ × ۱۶۲٫۹ میلی‌متر – ۲۰۸٫۴ گرم
کیفیت ساخت بدنه / استاندارد ضد آب پنل پشتی  از جنس شیشه و فریم از جنس پلاستیک
IP53 – مقاوم در برابر پاشش آب
IP53 – مقاوم در برابر پاشش آب
اندازه و نوع نمایشگر OLED و ۶٫۶۷ اینچی
مشخصات فنی نمایشگر ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل – ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ
فناوری‌های نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، دالبی ویژن، +HDR10
نسبت پنل به بدنه %۸۶٫۷
محافظ صفحه گوریلا گلس ۵
سیستم‌عامل و رابط کاربری اندروید ۱۲ / MIUI 13
مدت زمان پشتیبانی نرم‌افزاری و امنیتی ۴/۲
پردازنده و گرافیک دایمنسیتی ۱۰۸۰ (۶ نانومتری) – هشت هسته با ترتیب ۲ + ۶ – دو هسته از نوع Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۶ و شش هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز – گرافیک Mali-G68
ترکیب حافظه‌ی رم و حافظه‌ی داخلی ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲ گیگابایت
نوع حافظه‌ی داخلی UFS 2.2
دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.6 – پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال
دوربین دوم فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویه‌ی دید ۱۲۰ درجه و گشودگی دیافراگم f/2.2
دوربین سوم ماکرو ۲ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.4
کیفیت فیلم‌برداری ۴K@30 / 1080p@ /60/120 / 720p@960
دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.5
کیفیت فیلم‌برداری ۱۰۸۰P@30/60
بلندگو استریو دارد
جک ۳.۵ میلی‌متری دارد
حسگر اثر انگشت دارد – ادغام شده با کلید پاور
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژر – شارژر درون جعبه ۱۲۰ واتی – دارد
رنگ‌بندی سفید، آبی، مشکی، ترند ادیشن
قیمت جهانی / بازار ایران از ۱۷٫۳ تا ۲۱ میلیون تومان (۲۵۶/۸ تا ۲۵۶/۱۲)

محتویات درون جعبه

بررسی ردمی نوت 12 پرو پلاس

درون جعبه‌ی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس ۵G محتویات کاملی را در مقایسه با میان‌رده‌های سامسونگ شاهد هستیم. یعنی در کنار گوشی، شما نه تنها به کابل شارژر بلکه به خود آداپتور هم دسترسی خواهید داشت که بسیار سریع و از نوع ۱۲۰ واتی است. ردمی یک کار خوب دیگر هم انجام داده و مثل همیشه یک کاور ژله‌ای بی‌رنگ را هم به همراه گوشی درون بسته‌بندی قرار داده است. کاوری که شاید برچسب محافظ صفحه‌ی شخص ثالث را از جا بلند کند و با آن سازگار نباشد اما بودن آن از نبودنش بهتر است.


طراحی و کیفیت ساخت

ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در رنگ‌های بسیار جذابی راهی بازار می‌شود؛ سفید، آبی، مشکی و ترند ادیشن، رنگ‌هایی هستند که ردمی برای این گوشی در نظر گرفته اما برخلاف مدل استاندارد، در اینجا ترجیح داده شده از بدنه‌ی مات استفاده شود که ظاهر گوشی را هم جذاب‌تر و در برابر جذب اثر انگشت مقاوم‌تر کرده است. همچنین این محصول در یک مدل ترند ادیشن هم عرضه شده که نیمی از پنل پشتی آن به صورت عمودی به رنگ سبز بوده و روی آن عبارت «RACING» با فونت زیبایی به چشم می‌خورد. همچنین بخش دیگر پنل هم مشکی با خطوط مورب است که امضای سفیر برند ردمی یعنی Wang Yibo (وانگ ییبو) هم روی آن دیده می‌شود. در این مدل همچنین رنگ کلید پاور و حلقه‌های داخلی اطراف لنز دوربین هم سبز هستند.

بخوانید  بررسی لپ‌تاپ ایسوس Vivobook 16؛ یک لپ‌تاپ دانشجویی

ردمی نوت 12 پرو پلاس

صحبت از لنز دوربین که شد باید بگوییم ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس از سه دوربین روی پنل پشتی خود بهره می‌برد که هر سه‌ی آن‌ها به همراه یک لنز درون یک ماژول نسبتا بزرگ قرار گرفته‌اند و بیرون‌زدگی محسوسی هم از بدنه دارند. با این حال پنل پشتی واقعاً زیباست و از دیدن آن لذت خواهید برد.

روی فریم پایینی محصول، درگاه سیم‌کارت، حفره‌ی میکروفون، پورت شارژر و بلندگوی نخست مشاهده می‌شوند؛ روی فریم بالایی، جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون، حفره‌ی دوم میکروفون، بلندگوی دوم و فرستنده‌ی مادون قرمز به چشم می‌خورند، روی فریم سمت چپ چیزی دیده نمی‌شود ولی روی فریم سمت راست کلید کنترل صدا و کلید پاور را شاهد هستیم که حسگر اثر انگشت هم با آن ادغام شده است. فریم‌ها کاملا تخت و مات هستند و همین موضوع هم سبب شده در دست گرفتن گوشی لذت‌بخش و آسان باشد.

ردمی نوت 12 پرو پلاس

روی پنل جلو، نمایشگری با حواشی نسبتا کمی را شاهد هستیم که بیش از ۸۶٪ از پنل جلو را به خود اختصاص داده است تا فضای زیادی برای کار با آن داشته باشید. همچنین یک حفره‌ی بسیار کوچک هم در بالاترین قسمت مرکزی پنل تعبیه شده که میزبان دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی است.

ردمی نوت 12 پرو پلاس

گوشی وزن نسبتا زیادی دارد؛ به گونه‌ای که با قرار دادن یک قاب محافظ خوب و باکیفیت، باید آن را یک گوشی واقعاً سنگین قلمداد کنیم. از اصلی‌ترین دلایل افزایش وزن این گوشی می‌توان به سنسور بزرگ دوربین اصلی و همچنین پنل پشتی شیشه‌ای اشاره کرد. اگرچه شما با این افزایش وزن، کیفیت ساخت بیشتر و دوربین جذاب‌تر را دریافت کرده‌اید اما با این حال نمی‌توان این موضوع را یک نقطه قوت برای ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس در نظر گرفت.

اگرچه گوشی در دست کیفیت بسیار خوبی را القا می‌کند و کیفیت ساخت خوبی هم دارد اما متأسفانه خبری از استاندارد ضد آب IP67 در آن نیست. این گوشی فقط در برابر پاشش آب و گرد و غبار نه چندان شدید مقاوم است چون از IP53 به عنوان تنها استاندارد مقاومتی بهره می‌برد. این موضوع هم برای یک گوشی که از جدیدترین و بهترین گوشی میان‌رده‌ی سامسونگ هم گران‌تر است، یک ضعف بزرگ در نظر گرفته می‌شود.

ردمی نوت 12 پرو پلاس

به صورت کلی با اندازه‌ی تقریبا ۱۶۳ میلی‌متر و ضخامت ۸٫۹ میلی‌متر (با احتساب بیرون‌زدگی ماژول دوربین)، می‌توان ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس را یک گوشی بسیار خوش‌دست اما نه چندان سبک به حساب آورد که برای افرادی با دست بزرگ‌تر، کاملا یک گوشی ایدئال محسوب می‌شود اما برای خانم‌ها که معمولا دست کوچک‌تری دارند، این گوشی به خاطر وزن زیاد و اندازه‌ی نسبتا بزرگ، خیلی توصیه نمی‌شود.


نمایشگر

ردمی نوت 12 پرو پلاس

در بخش نمایشگر، هر چیزی که یک گوشی میان‌رده‌ی پریمیوم باید داشته باشد، در ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس هم دیده می‌شود. یک پنل ۶٫۶۷ اینچی از نوع OLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز و تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ. البته مثل مدل پرو، ردمی برای این مدل هم امکانات خوبی نظیر +HDR10 و دالبی ویژن را در نظر گرفته که یعنی از لحاظ کیفیت، هیچ جای بحثی وجود نخواهد داشت. این محصول از نرم الگوبرداری لمس ۲۴۰ هرتز بهره می‌برد، از گستره‌ی رنگی مختلفی پشتیبانی می‌کند، به چشم آسیبی نمی‌رساند و بسیاری موارد خوب دیگر که توضیح همه‌ی آن‌ها از حوصله‌ی متن خارج خواهد بود.

در بخش بیشینه‌ی روشنایی، ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس توانسته امتیاز خوب ۵۳۵ نیت را در حالت دستی و ۹۹۰ را در حالت خودکار به دست بیاورد. این یعنی شما وقتی زیر شدیدترین نور خورشید هم قرار داشته باشید، اگر روشنایی نمایشگر را روی حالت خودکار قرار دهید، به هیچ عنوان از لحاظ خوانایی متون با مشکل مواجه نخواهید شد.

رفرش‌ریت هم نسبتا تطبیق‌پذیر است. وقتی آن را روی ۱۲۰ هرتز قرار می‌دهید، به جز بازی‌ها و اپ‌هایی که از این میزان رفرش‌ریت پشتیبانی نمی‌کنند، در تمامی حالت‌ها همین میزان را دریافت خواهید کرد. ۶۰ هرتز هم تکلیفش مشخص است اما در هر دوی این حالت‌ها نمایشگر امکان کاهش میزان رفرش‌ریت تا ۳۰ هرتز را هم دارد که آن فقط زمانی است که حالت نمایشگر همیشه روشن فعال باشد.


طول عمر باتری

از لحاظ طول عمر باتری، ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس اصلا عملکردی در حد و اندازه‌های باتری پرظرفیت خود ندارد. این گوشی اگرچه از یک منبع تغذیه‌ی ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد اما در تست باتری امتیاز ۸۸ ساعت را از وب‌سایت GSMArena کسب کرده که برای محصولی با این باتری اصلا قابل قبول نیست. با این حال در بخش‌هایی نظیر وب‌گردی و پخش ویدیو، ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس خوب ظاهر شده و می‌تواند تا یک روز همراهی‌تان کند. این نخستین بار بعد از مدت زمانی طولانی است که یک گوشی از ردمی امتیازی کمتر از ۱۰۰ ساعت را در تست‌های GSMArena کسب می‌کند.

بخوانید  ده دیداری که پرسپولیس را تا مرز نایب قهرمانی در لیگ برد
نام گوشی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس
مکالمه ۲۴:۵۸ ساعت
وب‌گردی ۱۱:۴۲ ساعت
پخش ویدیو ۱۵:۵۹ ساعت
امتیاز کلی ۸۸ ساعت

اما از لحاظ شارژر، این گوشی کاملا متفاوت و البته استثنائی ظاهر می‌شود. این محصول به همراه خود یک آداپتور ۱۲۰ واتی دارد که قادر است گوشی را در مدت زمان بسیار کوتاهی شارژ کند به گونه‌ای که حتی اگر باتری خیلی زود هم تمام شود، شما فقط ۵ دقیقه زمان نیاز دارید تا شارژ گوشی را به حدی برسانید که تا ادامه‌ی روز بتوانید با آن کار کنید. شما می‌توانید عملکرد این گوشی را از لحاظ سرعت شارژر در زیر بررسی کنید.

نام گوشی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس
سرعت شارژر ۱۲۰ وات
شارژر درون جعبه هست
میزان شارژ گوشی در ۱۵ دقیقه‌ی نخست %۵۸
زمان مورد نیاز برای شارژ کامل گوشی ۳۰ دقیقه

اما این گوشی یک حالت بوست هم دارد که اگر فعال باشد، باید گوشی را کنار گذاشته و نمایشگر را خاموش کنید تا از داغ شدن آن جلوگیری شود. در این حالت گوشی تقریبا ۷ دقیقه زودتر شارژ شده (۲۳ دقیقه تا شارژ کامل) ولی در ۱۵ دقیقه، تا ۸۱٪ شارژ می‌شود. یعنی شما برای اینکه بتوانید گوشی را از ۰ تا تقریبا ۴۰٪ شارژ کنید، فقط ۵ دقیقه زمان نیاز خواهید داشت و این یک رکورد استثنائی برای یک میان‌رده است.


بلندگو

redmi note 12 pro plus

ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس از دو بلندگو بهره می‌برد و در نتیجه سیستم صوتی آن از نوع استریو و نسبتا هم قدرتمند است. یکی از این اسپیکرها روی فریم بالایی و دیگری هم روی فریم پایینی تعبیه شده تا تعادل صوتی خوبی را برای شما فراهم کنند. البته اسپیکر تعبیه شده روی فریم بالایی دو خروجی دارد که یکی از طریق همان حفره‌ها و دیگری از طریق خروجی اسپیکر مکالمه است که بالای نمایشگر تعبیه شده.

این گوشی از فناوری دالبی اتموس هم پشتیبانی می‌کند که به صورت پیش‌فرض فعال است و تجربه‌ی نسبتا بهتری را از لحاظ صوتی برایتان فراهم می‌کند؛ به این صورت که هم شفافیت بالاست و هم صدا بلندتر است، اما بیس صدا اندکی کاهش پیدا می‌کند. این گوشی در نهایت توانست در تست‌های GSMArena امتیاز «خوب» را دریافت کند که قابل قبول است.


بررسی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس؛ نرم‌افزار و سخت‌افزار

ردمی نوت 12 پرو پلاس

از لحاظ نرم‌افزاری، ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس همان تجربه‌ای را ارائه می‌دهد که در بررسی‌های قبلی از گوشی‌های مختلف شیائومی با رابط کاربری MIUI 14 دیده بودیم. این یعنی رابطی بسیار سریع، نرم و بدون لگ و باگ که امکانات شخصی‌سازی خوبی را در اختیار شما قرار می‌دهد. این گوشی از اندروید ۱۲ به عنوان سیستم‌عامل پیش‌فرض خود بهره می‌برد و طبق سیاست فعلی شیائومی، تا ۲ سال از لحاظ نرم‌افزاری و ۴ سال از لحاظ امنیتی آپدیت می‌شود. این شاید تنها نقطه ضعف بزرگ ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس از لحاظ نرم‌افزاری باشد چرا که میان‌رده‌های سامسونگ با قیمت پایین‌تر، تا ۴ سال آپدیت نرم‌افزاری و ۵ سال امنیتی دریافت می‌کنند و برخی از شرکت‌های دیگر هم این میزان را به ۳ سال رسانده‌اند.

ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53
ردمی نوت 12 پرو گلکسی A53

از لحاظ سخت‌افزاری، وضعیت برای نماینده‌ی ردمی خوب است اما انتظار داشتیم با این قیمت از پردازنده‌ای با ۴ هسته‌ی Cortex-A78 استفاده شود. اما متأسفانه این اتفاق رخ نداد تا دایمنسیتی ۱۰۸۰ با دو هسته از نوع Cortex-A78 و فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز و شش هسته از نوع Cortex-A55 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز به عنوان قلب تپنده در این محصول ایفای نقش کند. پردازنده‌ای که توان پردازشی خوب و پایداری حیرت‌انگیزی دارد اما در یک میان‌رده‌ی تقریبا ۲۰ میلیونی، نباید مورد استفاده قرار می‌گرفت.

redmi note 12 pro plus

در کنار این پردازند، ۸/۱۲ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی از نوع UFS 2.2 هم به کار گرفته شده تا یک ضعف دیگر هم در این جا مشخص شود. در حالی که انتظار داشتیم این گوشی از حافظه‌های پرسرعت‌تر UFS 3.1 بهره ببرد اما ردمی به مدل کم‌سرعت‌تر بسنده کرد تا بدین ترتیب در بخش سخت‌افزار، قدرتمند اما دور از انتظارات واقع شود. این یعنی شما قدرت کافی برای اجرای بازی‌های سنگین، گشت و گذار در منوهای مختلف گوشی، کار با اپ‌های سنگین و… را دریافت خواهید کرد اما با این قیمت، کاربران لیاقت چیزی بهتر از این را داشتند.

بخوانید  علی علیپور: به استقلال رفتم و آن‌ها برگه قراردادم را پاره کردند!
نام گوشی ردمی نوت ۱۲ پرو
گیک‌بنچ چند هسته‌ای ۲۲۰۸
گیک‌بنچ تک هسته‌ای ۷۶۷
AnTuTu 9 ۴۹۸۷۱۰
GFX Manhattan ES 3.0 ۵۸
۳DMark Wild Life ۲۲۴۸

از لحاظ پایداری هم عملکرد این گوشی به لطف دایمنسیتی ۱۰۸۰ فوق‌العاده است. به این صورت که شما بعد از ۱ ساعت فشار سنگین به گوشی، می‌بینید که در بدترین حالت فقط ۲۸٪ توان پردازنده را از دست داده‌اید و گرافیک هم با ۹۹٫۶٪ توان به کار خود ادامه می‌دهد. خبری از داغ شدن نیست و در انجام کارهای سنگین هم ناامید نخواهید شد. به صورت کلی، عملکرد گوشی در بخش سخت‌افزار برای یک میان‌رده واقعاً خوب است اما نه میان‌رده‌ای با بیش از ۱۷ میلیون قیمت.

  • بررسی گوشی پوکو F5؛ بهترین قاتل پرچم‌دار شیائومی در سال ۲۰۲۳

بررسی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس؛ دوربین

ردمی نوت 12 پرو پلاس

در بخش دوربین، با محصولی روبرو هستیم که سنسور اصلی آن ۲۰۰ مگاپیکسلی است و از لرزشگیر اپتیکال هم بهره می‌برد. این یعنی بزرگ‌ترین سنسوری که تاکنون در یک میان‌رده به کار گرفته شده را در ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس خواهید داشت. دوربین دوم از نوع فوق عریض با سنسوری ۸ مگاپیکسلی و دوربین سوم هم ماکروی ۲ مگاپیکسلی است و این یعنی همین حالا باید فقط روی توانایی‌های همان سنسور اصلی برای ثبت و ضبط لحظات شیرین زندگی خود حساب باز کنید.

به صورت کلی تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی کیفیتی عالی، گستره‌ی دینامیکی مثال‌زدنی، جزئیات بالا و نویز کمی دارند و رنگ‌ها هم بسیار طبیعی هستند. البته کنتراست تصویر گاهی اوقات خیلی بالاست و باعث می‌شود سایه‌ها تاریک و جزئیات موجود در آن‌ها کم باشد. با این دوربین اگر روی سوژه‌ها زوم کنید، آن هم تا ۲ برابر به صورت دیجیتال، نتیجه‌ی جذابی را دریافت نخواهید کرد اما تصاویر قابل اشتراک‌گذاری هستند.

البته چون دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی است، سه خروجی را به شما ارائه می‌دهد. یکی ۱۲ مگاپیکسلی که تعاریف بالا مختص آن بوده است، یکی ۵۰ مگاپیکسلی که جزئیات به مراتب بیشتری در مقایسه با آن دارد و یکی هم ۲۰۰ مگاپیکسلی که فرقی با همان حالت ۱۲ مگاپیکسلی ندارد و هر تصویر هم بیش از ۴۰ مگابایت خواهد بود. پس پیشنهاد می‌شود خیلی روی این حالت حساب نکنید.

ردمی نوت 12 پرو پلاسردمی نوت 12 پرو پلاس
  • ردمی نوت 12 پرو پلاس
  • ردمی نوت 12 پرو پلاس

در نور شب هم عملکرد این دوربین خوب است. سرعت ثبت تصاویر بالاست و جزئیات هم به اندازه‌ی کافی در تصاویر وجود دارند. نویز زیادی هم مشاهده نمی‌شود. اگر حالت شب روشن شود، تصاویر اندکی روشن‌تر می‌شوند اما از لحاظ کیفیت و میزان جزئیات و نویز تفاوت زیادی را شاهد نخواهید بود تا بدین ترتیب کیفیت این دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی در نور شب هم رضایت‌بخش باشد.

در فیلم‌برداری هم این سنسور بزرگ می‌تواند در وضوح ۴K@30 فیلم‌برداری کند که عملکرد بسیار خوبی هم از خود به نمایش می‌گذارد. خبری از نویز نیست، گستره‌ی دینامیکی به اندازه‌ی کافی وجود دارد و کنتراست تصویر هم به اندازه دیده می‌شود.

دوربین اصلی خروجی ۱۲ مگاپیکسلی

دوربین اصلی خروجی ۵۰ مگاپیکسلی

دوربین اصلی خروجی ۲۰۰ مگاپیکسلی

زوم ۲ برابری دیجیتال

ردمی نوت 12 پرو پلاس

دوربین فوق عریض

ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس

دوربین ماکرو

ردمی نوت 12 پرو پلاس

پرتره

ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس

دوربین سلفی

ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس
ردمی نوت 12 پرو پلاس

فیلم‌برداری ۴K

فیلم‌برداری، تست لرزشگیر


بررسی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس؛ نتیجه

redmi note 12 pro plus

نکات مثبت
  • طراحی زیبا و چشم‌نواز
  • نمایشگر بسیار باکیفیت از نوع OLED با بیشینه‌ی روشنایی عالی
  • سرعت شارژ استثنائی و در دسترس بودن شارژر ۱۲۰ واتی درون جعبه
  • عملکرد سخت‌افزاری خوب با پایداری بالا
  • کیفیت تصاویر و ویدیوی بسیار خوب از دوربین اصلی
نکات منفی
  • قیمت بالا در مقایسه با قدرت سخت‌افزاری
  • طول عمر نه چندان بالای باتری
  • پشتیبانی نرم‌افزاری ۲ ساله
  • عدم بهره‌مندی از لرزشگیر الکترونیکی در وضوح ۴K

با این تفاسیر به نظر شما ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس ارزش خرید دارد؟

loading...
آیا شیائومی ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس ارزش خرید دارد؟
گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 12 Pro Plus 5G دو سیم کارت ظرفیت 256 گیگابایت و رم 8 گیگابایت - گلوبال
گوشی موبایل شیائومی مدل Redmi Note 12 Pro Plus 5G دو سیم کارت ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت و رم ۸ گیگابایت – گلوبال
مشاهده کالا
  • گلکسی S21 فن ادیشن یا پوکو F5؛ کدام یک ارزش خرید بیشتری دارد؟

منبع: GSMArena

سوالات متداول درباره ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس
آیا ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس ضد آب است؟
خیر. این گوشی استاندارد ضد آب ندارد، اما می‌تواند به لطف IP53 در برابر پاشش آب و همچنین گرد و غبار نه چندان شدید مقاومت کند.
آیا ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس جک ۳.۵ میلی‌متری دارد؟
بله. این گوشی از جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون بهره می‌برد.
آیا آیا ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس با شارژر عرضه می‌شود؟
بله. درون بسته‌بندی این گوشی علاوه بر محصول و قاب محافظ، یک آداپتور بسیار سریع ۱۲۰ واتی هم وجود دارد.

منبع

مطالب مرتبط

مطالب تصادفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *