پنیر یکی از محبوبترین آیتمها در سفرهی صبحانه است که هم بزرگسالان و هم کودکان به آن علاقه دارند. ترکیب نان تازه و گرم با یک پنیر خوشمزه و کمی گردو، خرما یا سبزی میتواند یک صبحانه یا میانوعدهی بسیار لذیذ باشد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری دیجیکالا مگ قصد داریم ۶ مورد از پرطرفدارترین پنیرهای صبحانه موجود در بازار را به شما معرفی کنیم.
مشاهده همه
۱. پنیر لبنه دوشه هراز
اولین پنیری که بررسی میکنیم، پنیر لبنه دوشه هراز است. لبنه نوعی از پنیری است که از ماست و یا کفیر چکیده درست میشود و نوعی ماست غلیظ شده است. طعم آن ترش است و برای دیپها و پیش غذاهای خاورمیانهای میتوان از این پنیر استفاده کرد. گزینهی خوبی برای تنوع صبحانه است اگر از شوری پنیر خسته شدهاید. واژهی دوشه هم از دوشیدن میآید. این پنیر چربی کمی دارد ولی در عین حال بافت آن نرم است و راحت روی نان کشیده میشود.
۲. پنیر شیرازی رامک
پنیر بعدی پنیر شیرازی رامک است که بهخاطر علاقهی مردم جنوب کشور به پنیرهای نرم، توسط شرکت رامک تولید شده است. بافت ژلاتینی و قالبی دارد. این پنیر در واقع یک شیر تغلیظ شده، کمنمک و با پروتئین بالا است. طعم شیر عمیقی دارد و راحت روی نان کشیده نمیشود و حتما باید با نانهای سنتی میل شود. بخاطر قالبی بودن و پروتئین بالای آن برای سالاد هم میتواند گزینهی خوبی باشد.
۳. پنیر پنج ستاره کلاسیک آمل
پنیر بعدی پنیر پنج ستاره کلاسیک آمل است. یک درپوش پلاستیکی دارد. بافت کرمی و تقریبا سنگینی دارد و طعم آن شور است. این پنیر در دسته پنیرهای پروسس قرار میگیرد. یعنی چند پنیر ترکیب شده است تا این پنیر به وجود بیاید. این ترکیب شامل پنیر فتا، پنیر سفید و مقداری کره است. این پنیر چربی بالایی دارد و راحت روی نان کشیده میشود و به شکل قالبی هم میتوان سرو کرد.
۴. پنیر لاکتیکی هراز
پنیر لاکتیکی هراز درب پلاستیکی دارد و مناسب برای نگهداری در یخچال است. پوشش آلومینیومی آن به راحتی جدا میشود. بافت قالبی و کمی لاستیکی و منعطف دارد. لاکتیکی به معنای ساخته شدن پنیر از اسید لاکتیک است. باکتری اسید لاکتیک باکتریهای مثبتی هستند که میتوانند در سیستم گوارش بقا پیدا کنند و اثرات مثبت برای سلامت داشته باشند. حتما باید با نانهای سنتی سرو شود چون قابلیت کشیدن روی اسلایسهای نان را ندارد. طعم شوری دارد. پروتئین بالا و چربی پایین دارد. بخاطر حالت قالبی آن میتوان برای تاپینگ انواع سالادها از آن استفاده کرد.
۵. پنیر لبنه آنا کاله
پنیر بعدی پنیر لبنه آنا کاله است که درپوش پلاستیکی ندارد و راحت باز میشود. بافت نرم و سبک و کرمی دارد و راحت روی نان تست کشیده میشود. این پنیر با اینکه لبنه است ولی ترشی کمی نسبت به پنیر لبنه هراز دارد و شوری ملایم و متناسبی دارد. این پنیر ۲۰ درصد چربی دارد ولی بعد میل کردن آن سنگینی حس نمیکنید. برای پیش غذا و صبحانه میتواند گزینهی خوبی باشد.
۶. پنیر کوزه پگاه
آخرین پنیر، پنیر کوزه پگاه است که یک پنیر کردی است که بعد از درست شدن داخل کوزه ریخته شده و برای چند ماه زیر زمین دفن میشود. طعم شور و بافت پودری دارد و بسیار مناسب تاپینگ نیمرو و املتها است. طعم و بوی قوی و تندی دارد. اگر خیلی به طعم لبنیات حساس باشید، پنیر کوزه انتخاب مناسبی برای شما نیست. این پنیر سنتی و اصیل و تخمیری با چربی بالا است.
- پنیر لبنه آنا کالا از نظر بافت و طعم و میزان شوری خیلی متناسب است.
- پنیر کوزهای پگاه بهخاطر خرد بودن به راحتی برای تاپینگ قابل استفاده است.
- پنیر لاکتیکی هراز بهخاطر خواص و قابلیت خرد شدن راحت، میتوان گزینهی خوبی باشد.
- پنیر لبنه دوشه هراز بخاطر بافت و طعم ترشی آن تنوع خوبی برای شما است.
- پنیر شیرازی رامک بخاطر بافت قابل برش آن و پروتئین بالا گزینهی خوبی برای سالادها است.
- پنیر پنج ستاره کلاسیک آمل بافت نرمی دارد و خوش خوراک است ولی چربی بالایی دارد.
دیجیکالا بهسادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
دربارهی دیجیکالا مگ تَلِنت