طرفداری | حکم روز گذشته کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در خصوص اتفاقات ورزشگاه فولادشهر و درگذشت یک هوادار ملوان در نوع خود جالب توجه بود. جایی که سپاهان تنها به دلیل نبود یک پزشک در محل، متحمل جریمهای بسیار سنگین شد.
بر اساس رای کمیته انضباطی، داوود رفعتی با لحاظ ماده ۹۲ این مقررات به مدت ۴ ماه محرومیت از هرگونه فعالیت در زمینه نظارت در فوتبال، فوتبال ساحلی و فوتسال در داخل کشور که یک ماه آن به مدت یکسال تعلیق میشود و باشگاه سپاهان اصفهان به پرداخت مبلغ پانزده میلیارد ریال جریمه نقدی و نیز الزام به خرید تعداد ۵ دستگاه شوک اکسترنال (AED) و تحویل آن به مرکز پزشکی ایفمارک جهت توزیع مابین پنج باشگاه ورزشی فعال در حوزه فوتبال در سطح کشور که فاقد چنین دستگاهی هستند (به تشخیص مرکز ایفمارک) با رعایت ماده ۸۹ مقررات انضباطی ظرف مدت حداکثر یک هفته از تاریخ قطعیت این دادنامه محکوم میشوند.
نکته قابل توجه آنکه کمیته انضباطی در شرایطی سخن از چنین مواردی بر زبان میآورد که در رأی خود نیز خبر از ورزشگاههایی داده که از دستگاه شوک محروم هستند؛ موضوعی که بدون شک در ادامه چالشهای قابل توجهی را بدنبال دارد.
گفته میشود چندین ورزشگاه ایران از دارا بودن دستگاه شوک محروم هستند و مشخص نیست که چرا کمیته انضباطی در شرایطی که این ورزشگاهها حتی دستگاه شوک را نیز ندارند، باشگاه سپاهان که همواره یکی از باشگاههای مجهز در زمینه تجهیزات مختلف علیالخصوص تجهیزات ورزشی بوده را به این میزان قابل توجه جریمه کرده است.
گویا تیمهای هوادار، چادرملو، پرسپولیس و استقلال فاقد دستگاه شوک هستند. در این لیست دو باشگاه فاقد دستگاه و دو باشگاه با وجود تهیه وسیله در سالهای گذشته با خرابی باتری آن روبهرو هستند. در این فقره خرابی باتری و نبود آن تفاوت زیادی ندارد.
این در شرایطی است که سپاهان به دلیل آنکه علاوه بر پزشک تیم، پزشک ورزشگاه در ورزشگاه حضور نداشته و صرفاً چندین پزشکیار در ورزشگاه حضور داشتهاند، متحمل چنین جریمهای شده است.
سوال اینجاست که آیا با حکم صادره، باید شاهد آرای سنگین در خصوص باشگاههایی که فاقد دستگاه شوک هستند باشیم، یا حساب سپاهان با بقیه باشگاهها جداست؟!