اگر عاشق طعم شیرین مربا هستید؛ اما به دلیل تکههای میوه در آن، مربا را از وعدههای صبحانه یا میانوعده حذف کردهاید. چرا به مارمالاد سیب این فرصت را نمیدهید که با طعم شیرین خاصی که دارد نان تست فرانسوی یا کیک شما را خوشمزهتر کند؟ مارمالاد را روی نان تست بکشید و کره را به آن اضافه کنید یا یکلایه مارمالاد سیب را به کیک وانیل اضافه کنید و لایه دیگر کیک را روی مارمالاد قرار دهید. طعم شیرین نان تست یا کیک وانیل را امتحان کنید؛ خوشمزه نیست؟ در این مطلب طرز تهیه مارمالاد با سیب بدون ژلاتین و با پودر ژلاتین را آموزش میدهیم. حتما بعد از خواندن این مطلب، مارمالاد سیب را برای صبحانه یا میانوعده آماده میکنید.
طرز تهیه مارمالاد سیب
مارمالاد سیب نوعی مربای شیرین و مغذی برای صبحانه، کیک و شیرینیهای خوشمزه است. این مارمالاد با ترکیب شکر و سیب آماده میشود. سرآشپزان حرفهای دو دستور تهیه متفاوت را برای مارمالاد سیب پیشنهاد میدهند. در روش تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین از ژلاتین برای ژلهای کردن بافت مارمالاد استفاده میشود. در دستور تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین، گلاب برای خوشمزه ترشدن مارمالاد اضافه میشود. دو روش تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین و بدون پودر ژلاتین را آموزش دادهایم.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای هویج
طرز تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین
در این روش تهیه مارمالاد سیب، برای کشدار شدن و شفافیت آن پودر ژلاتین اضافه شده است. مدتزمان تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین ۳۰ دقیقه است. در این روش تهیه بهتر است که پودر ژلاتین را در مرحله آخر به مارمالاد سیب اضافه کنید. مارمالاد سیب را به کروسان اضافه کنید، با چای و قهوه یک میان وعده خوشمزه حاضر کنید.
مواد لازم:
مواد اولیه | مقدار لازم |
سیب | ۱ کیلوگرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
زعفران دمکرده | ۱ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ترش تازه | ۱ قاشق غذا خوری |
ژلاتین | ۱ ورق |
فوتوفن: مارمالاد سیب با پودر ژلاتین را میتوان تا ۲ ماه در یخچال نگهداری کرد.
مراحل تهیه مارمالاد سیب با پودر ژلاتین
۱.در اولین مرحله از تهیه مارمالاد با پودر ژلاتین؛ سیبها را برای یک مارمالاد خوشمزه آماده کنید.آنها را بشویید و پوست سیبها را بگیرید. سیبها را در اندازههای کوچک خرد کنید.
۲.یک قابلمه متوسط انتخاب کنید و سپس سیبهای خرد شده را همراه با آب داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیبها به آرامی پخته و نرم شوند.
۳.پس از اینکه سیبها پخته و نرم شدند؛ آنها را از قابلمه خارج کنید. سیبهای پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید تا پوره شوند. اگر به مخلوط کن دسترسی ندارید از گوشت کوب برای له کردن سیبها استفاده کنید. سپس سیبهای پوره شده را داخل قابلمه برگردانید و شکر را به سیبهای پوره شده اضافه کنید. حرارت قابلمه را روی ملایم قرار دهید تا شکر به خوبی در قابلمه مارمالاد حل شود و به غلظت مناسب برسد.
فوتوفن: هرچه قدر که سیبها نرمتر و یکدستتر شوند، مارمالاد شما ظاهر بهتری دارد.
۴.در مرحله بعد، در یک ظرف کوچک آب داغ برزید و ورقه ژلاتین را داخل آب داغ حل کنید. پس از حل شدن ورقه ژلاتین، آن را داخل قابلمه مارمالاد حل کنید.
فوتوفن: در این مرحله برای طعمدهی بهتر مارمالاد سیب آبلیمو و گلاب را به قابلمه اضافه کنید.
۵.در آخر زمانی که مارمالاد سیب به غلظت مناسب رسید،حرارت قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید که مارمالاد سیب آماده شده در مدت زمان ۲۴ ساعت در محیط آشپزخانه سرد و خنک شود. پس از اینکه مارمالاد سیب کاملا خنک شد، آن را در یک شیشه درب دار برزید و در یخچال نگهداری کنید.
در تهیه مارمالاد سیب بدون شکر، مواد طبیعی مانند شیره انگور یا خرما را به دستور تهیه مارمالاد سیب اضافه کنید.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای توت فرنگی
مشاهده همه
طرز تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین
در این روش تهیه مارمالاد سیب با اضافهنکردن پودر ژلاتین، مارمالاد طبیعیتر و سالمتر آماده میشود و طعم واقعی سیب حفظ خواهد شد. این مارمالاد سیب در مدتزمان ۳۰ دقیقه آماده میشود. مارمالاد سیب بدون ژلاتین در مقایسه با مارمالاد سیب با پودر ژلاتین ماندگاری کمتری دارد. این مارمالاد را به پنکیک و وافل اضافه کنید و با پودر دارچین آن را تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین
مواد اولیه | مقدار لازم |
سیب | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۳۵۰ گرم |
آب | ۱ لیوان |
زعفران | ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب | ۱ قاشق غذا خوری |
فوتوفن: مارمالاد سیب بدون ژلاتین تا ۶ ماه در یخچال قابل نگهداری است.
مراحل تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین
۱.در قدم اول برای تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین، سیبها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سیبها را به قطعات کوچک خرد کنید و هسته آنها را جدا کنید. یک قابلمه متوسط انتخاب کنید و یک لیوان را همراه با سیبهای خرد شده داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیبها به آرامی پخته و نرم شوند.
فوتوفن: در این مرحله به قابلمه مارمالاد، آبلیمو اضافه کنید تا رنگ سیبها تیره نشود.
۲.پس از پخته شدن سیبها، آن را با گوشتکوب له کنید تا یکدست و خمیری شوند.
۳.در قدم بعدی، شکر را به پوره سیب اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا دانههای شکر در پوره سیب حل شوند. حرارت قابلمه را روی ملایم قرار دهید تا پوره سیب به آرامی به غلظت مناسب برسد.
۴.در آخر زعفران دمکرده و گلاب را به قابلمه مارمالاد اضافه کنید. تا زمانی که مارمالاد سیب غلیظ وسفت شود؛ مرتب قابلمه مارمالاد را هم بزنید تا یکدست غلیظ شود. وقتی که مارمالاد به غلظت و سفتی مناسب رسید، حرارت را خاموش کنید تا مارمالاد در محیط آشپزخانه سرد و خنک شود. پس از سردشدن مارمالاد آن را در شیشه دربدار در یخچال نگهداری کنید.
در زمان تهیه مارمالاد سیب برای جلوگیری از شکرکزدن آن، مقداری آبلیمو تازه یا آبنارنج را به قابلمه مارمالاد اضافه کنید. حتما بعد از پایان پخت مارمالاد سیب اجازه دهید که با دمای محیط آشپزخانه سرد و خنک شود و پس از خنکشدن در شیشههای استریل شده در یخچال نگهداری کنید.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای آلبالو
فوتوفنهای آشپزی برای پخت مارمالاد سیب
- برای شفافشدن رنگ مارمالاد سیب در زمان پخت، کف سفید روی قابلمه را جمع کنید و با کفگیر دور بریزید.
- اگر مارمالاد سیب بیش از اندازه پخته شود، احتمال شکرکزدن آن بالا میرود.
- زعفران، گلاب و پودر هل را در مرحله آخر به قابلمه مارمالاد سیب اضافه کنید تا عطر و طعم ماندگارتری در مارمالاد داشته باشند.
- اگر سیبهایی که در تهیه مارمالاد سیب انتخاب میکنید بیش از اندازه طعم شیرینی دارد برای متعادل کردن طعم مارمالاد سیب به آن آبلیمو تازه یا آبنارنج اضافه کنید.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: طرز تهیه ۶ مربای خانگی
سخن پایانی
مارمالاد سیب نوعی مربای خوشمزه است که با ترکیب شکر و سیب تازه آماده میشود. مدتزمان تهیه مارمالاد سیب ۳۰ دقیقه است. این نوع مارمالاد را روی نان تست فرانسوی بکشید و با تخم مرغ امتحان کنید یا طعم شیرین آن را به کیک اضافه کنید. به نظر شما ترکیب مارمالاد سیب با وافل خوشمزه است؟ این ترکیب خوشمزه را امتخان کنید و در قسمت دیدگاهها نظر خودتان را درباره این ترکیب فوقالعاده با ما در میان بگذارید.