کوکو کدوسبز بهترین دستپخت برای زمانی است که برای شام غذا انتخاب میکنید یا برای پنیک نیک یک ساندویچ خوشمزه با سالاد آماده میکنید. این نوع کوکو در مقایسه با کوکوسبزی یا سیبزمینی محبوبیت کمتری دارد؛ اما فقط کافی است که یکبار طعم خوشمزه این غذا را امتحان کنید تا عاشق طعم آن شوید. این غذا با ترکیب خوشمزه کدو و تخممرغ آماده میشود. در این مطلب، طرز تهیه کوکو با کدوسبز را قدمبهقدم آموزش میدهیم. اگر برای پیکنیک آخر هفته یا شام منو غذایی آماده میکنید، این مطلب را تا آخر بخوانید.
طرز تهیه کوکوی کدوسبز
کوکوی کدوسبز یک غذای خوشمزه و مغذی برای شام یا پیکنیکهای عصرانه است که با سرو آن کنار غذاهای دیگر؛ طعم سفری شما خوشمزهتر میشود. مواد اولیه اصلی در تهیه این غذا خوشمزه، کدوسبز است. شما میتوانید باسلیقه خودتان به کوکو کدو سیبزمینی یا هویج اضافه کنید. این غذای خوشمزه را با سبزی معطر و فلفل تازه سرو کنید و از طعم خوشمزه آن نهایت لذت را ببرید.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو سبزی
مواد لازم برای تهیه کوکو کدو سبز
مواد اولیه | مقدار لازم |
کدوسبز | ۴ تا ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
تخممرغ | ۴ عدد |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن | به میزان دلخواه |
ادویه | به میزان دلخواه |
فوتوفن: در این طرز تهیهی کوکو کدوسبز میتوانید آرد نخودچی را جایگزین آرد سوخاری کنید.
مراحل تهیه کوکوی کدوسبز
کوکو کدوسبز در مدتزمان ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آماده میشود. در ادامه قدم به قدم کوکو کدو سبز خوشمزه را آماده میکنیم.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو لوبیا سبز
قدم اول: آمادهکردن کدوسبز
در قدم اول برای تهیه کوکو کدوسبز باید کدوسبز را آماده کنید. کدوسبز را تمیز بشویید و پوست آن را بگیرید. کدوسبز را با رنده درشت یا میکسر رنده کنید.
فوتوفن: در تهیه کوکوی کدوسبز بهتر است که کدوسبز را پوره نکنید؛ چون بعد از گذشت مدتی کدوسبز آب میاندازد و باید آب آن را جدا کنید.
قدم دوم: گرفتن آب کدوسبز
پس از رندهکردن کدوسبز به آن مقداری نمک اضافه کنید و اجازه دهید که کدو آب بیندازد. پس از آب انداختن کدوسبز با کمک فشار دست آب آن را بگیرید.
فوتوفن: در این قدم دقت کنید تا آب کدوسبز کاملا گرفته شود تا در زمان پخت، کوکو نرم نشود و شکل خود را بهخوبی حفظ کند.
قدم سوم: رندهکردن پیاز
در قدم سوم باید پیاز را به کدوسبز اضافه کنید. قبل از اضافهکردن پیاز آن را پوست بگیرید و با رنده آن را رنده کنید و حتماً آب پیاز را بگیرید و به کدوسبز رنده شده اضافه کنید.
قدم چهارم: اضافهکردن ادویه
برای طعمدار شدن کوکو، ادویه دلخواهتان را به کدوسبز و پیاز اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید تا یکدست شود و در آخر ۱ قاشق غذا خوری آرد سوخاری به کدو سبز و پیاز مخلوط شده اضافه کنید.
فوتوفن: اضافهکردن آرد سوخاری به کوکو به چسبندگی آن کمک میکند و در زمان پخت کوکو شکل خود را حفظ میکند.
قدم پنجم: اضافهکردن تخممرغ
تخممرغ را به مخلوط کدوسبز و پیاز اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
فوتوفن: اگر تعداد تخممرغ بیشتری به کوکوی کدوسبز اضافه کنید؛ در زمان پخت کوکو شکل خود را از دست میدهد.
قدم ششم: پختن کوکو کدوسبز
در قدم آخر یک تابه متوسط انتخاب کنید و مقداری روغن داخل تابه بریزید تا داغ شود. پس از داغشدن روغنمایع کوکو را داخل تابه بریزید و اجازه دهید که کوکو در حرارت ملایم بهآرامی پخته و نرم شود. شما میتوانید در این قدم به سلیقه خودتان کوکو را در اندازههای مختلف سرخ کنید.
فوتوفن: پس از سرخشدن کوکو، آن را روی دستمالکاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
در طرز تهیه کوکو کدوسبز رژیمی، آرد گندم، تخممرغ و کدوسبز را مخلوط میکنید و با روغن زیتون مایه کوکو را در فر با ۱۸۰ درجه در مدت زمان ۲۰تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کوکو پخته شود. قبل از خارج کردن کوکو در فر دقت کنید که مواد کاملا پخته شده باشد.
برای مطالعه بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی پیازچه
مشاهده همه
سخن پایانی
کوکو کدوسبز یک غذا سریع و خوشمزه برای زمانهای است که زمان طولانی برای پخت غذا ندارید و هوس غذای خوشمزه کردهاید. این غذا با ترکیب خوشمزه کدوسبز، تخممرغ در مدتزمان ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت آماده میشود. شما میتوانید کوکوی کدو سبز رژیمی را در فر آماده کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. تا الان تصمیم نگرفتهاید که برای شام یا پیکنیک آخر هفته کدام غذا را آماده کنید؟ کوکو کدو سبز را امتحان کنید؛ حتما طرفدار این غذای خوشمزه میشود.