داستان زندگی نویسندگان، به خاطر شخصیتهای خاص، خلاق و منحصربفرد آنها و دنیای خیالانگیز و اشتیاقآورشان، موضوعی جذاب و وسوسهانگیز برای فیلمسازان و همچنین علاقهمندان به سینما و ادبیات در سرتاسر جهان است. ما به فیلم و سریالهایی که درباره زندگی نویسندگان ساخته میشوند، علاقهمندیم زیرا به عنوان خوانندگان آثارشان دوست داریم آنها را از ورای نظریهها، واژهها و جملات کتابهایشان بشناسیم و دربارهی زندگی روزمره، حالات و عقاید درونی، مسائل شخصی و روابط خصوصیشان بدانیم و از راز و رمز موفقیتشان در مسیر دشوار نویسندگی سر در بیاوریم.
در این مطلب تعدادی فیلم تماشایی درباره زندگی نویسندگان به شما معرفی میشود که نه تنها ارزش وقتی که برایشان میگذارید را دارند، بلکه درک و شناختی متفاوت از نویسندگان سرشناس به شما ارزانی میکنند و همچون خاطرهای بهیادماندنی و زیبا در ذهنتان حک میشوند؛ ۱۰ فیلم دربارهی نویسندگی که شما را با جهان اسرارآمیز و زندگی پر فراز و نشیب خالقان کتابهای اثرگذار آشنا میکنند و جهانی پرمعنا و عمیق را پیش روی چشمانتان به تصویر میکشند. بنابراین اگر به دنیای عجیب و جالب نویسندگان علاقهمندید، لیست پیش رو برای شما ساخته شده است.
- ۱- بدنام (Infamous)
- ۲- شرلی (Shirley)
- ۳- هرگز می توانی مرا ببخشی؟ (Can You Ever Forgive Me)
- ۴- تالکین (Tolkien)
- ۵- لباس غواصی و پروانه (The Diving Bell and the Butterfly)
- ۶- ترامبو (Trumbo)
- ۷- زندگی امیل زولا (The Life of Emile Zola)
- ۸- وایلد (Wilde)
- ۹- شکسپیر عاشق (Shakespeare in Love)
- ۱۰- شب های وحشی با امیلی (Wild Nights with Emily)
۱- بدنام (Infamous)
- تاریخ اکران: ۲۰۰۶
- کارگردان: داگلاس مک گراث
- بازیگران: توبی جونز، ساندرا بولاک، دنیل کریگ، پیتر باگدانوویچ، ایزابلا روسلینی
- محصول: آمریکا
- امتیاز IMDb به فیلم: ۷ از ۱۰
- امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۷۴ از ۱۰۰
ترومن کاپوتی نمایشنامهنویس، رماننویس، فیلمنامهنویس و بازیگر مشهور اهل آمریکا، به عنوان چهرهای متفاوت و خاص شناخته میشود. او نویسندهی آثار شاخصی همچون رمان کوتاه «صبحانه در تیفانی» و رمان جنایی «در کمال خونسردی» است. فیلم «بدنام» بر اساس کتابی که جورج پلیمپتون دربارهی ترومن کاپوتی نگاشته، ساخته شده است.
در حالی که فیلم پرهزینهی «کاپوتی» احتمالا بیشتر از فیلم «بدنام» نزد مخاطبان سینما شناخته شده است، اما «بدنام» به دلایل بسیاری نسخهی معتبرتری از زندگی این نویسندهی برجستهی آمریکایی است و یکی از این دلایل، بازی فوقالعادهی بازیگران مشهور و توانای آن است. توبی جونز، ساندار بولاک و دنیل کریگ با اجراهای دقیق، کامل و استادانه از نقشهای خود، «بدنام» را به یک فیلم خوب درباره زندگی نویسندگان تبدیل کردند.
علاوه بر این در فیلم «بدنام» بازی درخشان توبی جونز در نقش ترومن کاپوتی، به دلیل مهارت باورنکردنی او در ایفای این نقش دشوار و همچنین شباهت ظاهری او به کاپوتی، تصویری باورپذیر و جذاب از این نویسندهی تأثیرگذار ارائه میکند. قدرت بازیگری توبی جونز به حدی است که در لحظاتی از فیلم چنین به نظر میرسد که جونز نه تنها در حال ایفای نقش نیست، بلکه گویی واقعا تبدیل به ترومن کاپوتی شده است.
بازیهای خلاقانه و جذاب توبی جونز و دنیل کریگ در فیلم «بدنام» در چندین جشنوارهی معتبر سینمایی مورد تحسین داوران و منتقدان واقع شد و توبی جونز برای ایفای نقش استادانه و بینقص ترومن کاپوتی از طرف انجمن منتقدان فیلم لندن برندهی جایزهی بهترین بازیگر سال انگلیس شد.
۲- شرلی (Shirley)
- تاریخ اکران: ۲۰۲۰
- کارگردان: جوزفین دکر
- بازیگران: الیزابت ماس، اودسا یانگ، مایکل استلبرگ، لوگان لرمان، ویکتوریا پدرتی
- محصول: آمریکا
- امتیاز IMDb به فیلم: ۶ از ۱۰
- امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۸۷ از ۱۰۰
الیزابت ماس از معدود هنرپیشگانی است که هر گاه در نقشی ظاهر شود، آن نقش به نوعی موفق میشود. و این نکته در مورد فیلم زندگینامهای «شرلی» نیز بسیار صدق میکند. فیلم «شرلی» دربارهی داستان زندگی شرلی هاردی جکسن، داستاننویس برجستهی آمریکایی است.
شرلی هاردی جکسن بهخاطر نوشتن رمانهای ترسناک و داستانهای نفسگیر و جذابش دربارهی ارواح شهرت داشت و علاوه بر جوایز ادبی و خوانندگان بسیار، در میان منتقدان نیز طرفدارن بسیاری داشت.
مشهورترین اثر جکسن داستان کوتاه «لاتاری» است که در سال ۱۹۴۸ برای نخستین بار در مجلهی نیویورکر به چاپ رسید و به عنوان یکی از بهترین و معروفترین داستانهای کوتاه قرن بیستم میلادی شناخته میشود.
الیزابت ماس مانند همیشه، گویی بدون هیچ زحمتی به درون شخصیت نفوذ میکند و با اضافه کردن جزئیاتی مهم شخصیت را از آن خود میکند و به جای شرلی جکسن زندگی میکند و تصویری خیرهکننده و خارقالعاده از این نویسنده را به نمایش میگذارد.
فیلم «شرلی» در جشنوارههای متعددی مورد تحسین داوران واقع شد و در شاخههای مختلفی همچون بهترین بازیگر نفش زن، بهترین بازیگر نقش مکمل و بهترین کارگردانی نامزد دریافت جایزه بود. و از جمله جوایز این فیلم میتوان به جایزهی ویژهی هیئت داوران جشنوارهی فیلم ساندنس برای جوزفین دکر به عنوان بهترین فیلمساز مؤلف اشاره کرد.
۳- هرگز می توانی مرا ببخشی؟ (Can You Ever Forgive Me)
- تاریخ اکران: ۲۰۱۸
- کارگردان: ماریل هلر
- بازیگران: ملیسا مک کارتی، ریچارد ای گرانت، جین کرتین، آنا دیویر اسمیت
- محصول: آمریکا
- امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۱ از ۱۰
- امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۹۸ از ۱۰۰
ملیسا مک کارتی بارها و بارها نشان داده است که یک استعداد کمدی به تمام معنا است، اما در فیلم «هرگر میتوانی مرا ببخشی؟» او ثابت کرده است که در نقش های دراماتیک و جدی نیز توانمندی بسیار خوبی دارد. او شخصیت لی ایزریل، زندگینامهنویس و نویسندهی آمریکایی را به تصویر میکشد که به علت جعل ادبی شهرت داشت.
لی ایزریل با فروش نامههای جعلی از چهرههای مشهور ادبی، کلاهبرداری ادبی بزرگی را انجام داد. تعداد نامههای جعلی که لی ایزریل نوشت نزدیک به ۴۰۰ نامه بود. فیلم «هرگر میتوانی مرا ببخشی؟» بر اساس خود زندگینامهی اعترافی او ساخته شده است.
ملیسا مک کارتی با بازی پرجزئیات و تأثیرگذار خود، شوخطبعی این شخصیت را به نمایش میگذارد و در عین حال وجه جدی این شخصیت و درگیریهای او در حرفهی نویسندگی ناموفقش را به بهترین شکل ممکن به تصویر میکشد.
فیلم «هرگر میتوانی مرا ببخشی؟» با تحسین بیشماری از جانب داوران جشنوارههای معتبر جهانی و همچنین منتقدان سینمایی مواجه شد و در چندین و چند رشتهی مختلف نامزد دریافت جوایزی همچون اسکار و گلدن گلوب بود.
فیلم «هرگر میتوانی مرا ببخشی؟» در نهایت ۳۲ جایزه را در رشتههای مختلفی همچون بهترین بازیگر نقش اول زن، بهترین بازیگر نقش مکمل مرد، بهترین فیلمنامهی اقتباسی و بهترین کارگردانی از آن خود کرد و همچنین از سوی هیئت ملی بازبینی آمریکا در لیست ده فیلم برتر سال قرار گرفت.
۴- تالکین (Tolkien)
- تاریخ اکران: ۲۰۱۹
- کارگردان: دمه کاروکسکی
- بازیگران: نیکلاس هولت، لیلی کالینز، کالم مینی، تام گلین کارنی
- محصول: آمریکا
- امتیاز IMDb به فیلم: ۶.۸ از ۱۰
- امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۵۰ از ۱۰۰
این روزها کمتر کسی است که نام کتاب محبوب «ارباب حلقهها» را نشنیده باشد و سهگانه فیلمهای پرفروش و پرطرفدار آن را ندیده باشد. داستان «ارباب حلقهها» یکی از تأثیرگذارترین و موفقترین قصههای فانتزی جهان است که علاقهمندان پر و پاقرص بسیاری در سراسر دنیا دارد. چهارمین فیلم این لیست فیلم «تالکین» است که دربارهی سرگذشت زندگی نویسندهی خلاق کتاب «ارباب حلقهها» جی. آر. آر. تالکین ساخته شده است.
جی. آر. آر. تالکین، نویسندهی رمان فانتزی مشهور و پرطرفدار «ارباب حلقهها»، به یقین یکی از مهمترین و تأثیرگذارترین نویسندگان عصر حاضر است. مدت زمان زیادی طول کشید تا داستانی دربارهی زندگی این نویسنده و پروفسور انگلیسی روی پردهی سینما بیاید، اما سرانجام در سال ۲۰۱۹ این پروژه به کارگردانی دمه کاروکسکی ساخته شد.
در فیلم «تالکین» بازیگر جوان و خوشآتیه نیکلاس هولت با بازی هنرمندانهاش به شخصیت تالکین جان میبخشد و اصالت و جذابیت این شخصیت را به خوبی به مخاطبان منتقل میکند. فیلم «تالکین» یک فیلم جمع و جور و دوست داشتنی است که زندگی خالق یکی از مهمترین کتابهای داستانی جهان را از زاویهای متفاوت و جالب به تصویر میکشد.
۵- لباس غواصی و پروانه (The Diving Bell and the Butterfly)
- تاریخ اکران: ۲۰۰۷
- کارگردان: جولیان اشنابل
- بازیگران: ماتیو آمالریک، امانوئل سنیه، ماری ژوزه کروز، ماکس فون سیدو، آن کنسینی
- محصول: فرانسه
- امتیاز IMDb به فیلم: ۸ از ۱۰
- امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۹۴ از ۱۰۰
«زنگ غواصی و پروانه» نمونهی شایان توجهی از فیلمهای زندگینامهای است که هم در پیچیدگی موضوعش جذابیتهایی قابل اعتنا دارد و هم در فرم تجربهای متفاوت را ارائه میکند.
فیلم زندگینامهای «زنگ غواصی و پروانه» بر اساس زندگی واقعی روزنامهنگار و نویسنده فرانسوی ژان دومینیک بوبی ساخته شده است و آخرین سالهای زندگی این سردبیر معروف مجلهی ال را روایت میکند که پس از یک دورهی کما دچار سندروم لاکد این، قفلشدگی یا بستگی شد. او به علت عوارض این سندروم با وجود آن که از لحاظ مغزی سالم بود اما به جز پلکهایش قادر به حرکت دادن هیجیک از اعضای بدنش نبود.
فیلم «زنگ غواصی و پروانه» با اقتباس از کتابی با همین عنوان ساخته شد. کتاب «زنگ غواصی و پروانه» حاوی تجربیات بوبی پس از واقعهی دردناک بیماریاش است. او این کتاب را از طریق پلک زدن و با کمک پرستاران و اطرافیانش به رشتهی تحریر در آورد و منتشر کرد.
فیلم «زنگ غواصی و پروانه» یک فیلم زیبا، غمانگیز و تأثیرگذار دربارهی مبارزهی سخت و قهرمانانه یک مرد برای زندگی است. مردی بزرگ که حتی بیماری وحشتناکش مانعی برای ادامهی شغل او به عنوان یک نویسنده نشد.
فیلم «زنگ غواصی و پروانه» در جشنوارههای معتبر جهانی جوایز بسیاری مهمی را به دست آورد. از جمله جوایز پرتعداد این فیلم تحسین شده، میتوان به جایزهی بهترین فیلمنامهی اقتباسی از شصت و یکمین دورهی جایزهی فیلم بفتا، جایزهی بهترین فیلم خارجی زبان و بهترین کارگردان فیلم بلند از مراسم گلدن گلوب و جایزهی بهترین کارگردانی از جشنوارهی فیلم کن اشاره کرد.
۱۰ کتاب راهنمای مفید برای نویسندهها و علاقمندان به نویسندگی
۶- ترامبو (Trumbo)
- تاریخ اکران: ۲۰۱۵
- کارگردان: جی روچ
- بازیگران: برایان کرانستون، دایان لین، هلن میرن، لوئی سی. کی.
- محصول: آمریکا
- امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۴ از ۱۰
- امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۷۵ از ۱۰۰
فیلم زندگینامهای «ترامبو» دربارهی داستان زندگی دالتون ترامبو فیلمنامهنویس برتر هالیوودی است و بر اساس کتاب زندگینامهی او به قلم بروس الکساندر ساخته شده است.
برایان کرانستون در فیلم «ترامبو» در نقش این نویسنده سرشناس بازی میکند. بدون تردید برایان کرانستون یکی از بهترین استعدادهای بازیگری نسل خود است. توانایی او در به تصویر کشیدن شکل خاصی از خشم خام و سرکش مردانه این بازیگر را تبدیل به شمایلی بینظیر در هالیوود کرده است.
در فیلم «ترامبو»، برایان کرانستون نمایشی بینظیر از نقش این فیلمنامهنویس مشهور هالیوودی ارائه میکند. فیلمنامهنویسی که در اواخر دههی ۱۹۴۰ و دوران پس از جنگ، متهم به عضویت در حزب کمونیست شد. ترامبو که در آن زمان به عنوان یکی از ده نام بزرگ هالیوود شناخته میشد، حتی به قیمت به خطر انداختن جان خود و خانوادهاش و همچنین آیندهی شغلیاش حاضر نشد که از باورها و عقاید خود دست بکشد.
این امکان وجود دارد که به عنوان یک تماشاگر، شخصیت عجیب، سرسخت و سرکش ترامبو را در تمام دقایق فیلم دوست نداشته باشید، اما غیرممکن است که او را درک نکنید و شایستهی تحسین ندانید. فیلم «ترامبو» در هنگام اکران با اقبال عمومی مواجه شد و در جشنوراههای سینمایی نیز نامزد دریافت جایزههای مهمی شد.
برایان کرانستون برای بازی در نقش دالتون ترامبو در این فیلم، نامزد دریافت جایزهی اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد در هشتاد و هشتمین دورهی جوایز آکادمی اسکار شد. در مراسم گلدن گلوب نیز علاوه بر برایان کرانستون، هلن میرن نیز برای بهترین بازیگر نقش مکمل زن نامزد دریافت جایزه بود.
۷- زندگی امیل زولا (The Life of Emile Zola)
- تاریخ اکران: ۱۹۳۷
- کارگردان: ویلیام دیترله
- بازیگران: جوزف شیلدکات، پل مونی، گیل سوندرگارد، گلوریا هولدن، هنری اونیل
- محصول: آمریکا
- امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۲ از ۱۰
- امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۹۲ از ۱۰۰
فیلم زندگینامهای «زندگی امیل زولا» نمونهای از فیلمهای زندگینامهای پرشمار در دههی ۱۹۳۰ میلادی است که به عنوان یکی از دورانهای طلایی ژانر زندگینامهای شناخته میشود. در فیلم «زندگی امیل زولا» شخصیت امیل زولا نویسندهی مشهور مکتب ناتورالیسم، توسط پل مونی به تصویر کشیده شده است. پل مونی با تمام توان خود تلاش میکند تا در نقش شخصیت این نمایشنامهنویس، رماننویس و روزنامهنگار برجستهی فرانسوی بهترین نمایش را ارائه کند و البته در این کار موفق است.
امیل زولا به دلیل نوشتن آثاری همچون روگن ماکار، انسان وحشی و ژرمینال شهرت دارد. او که از چهرههای شاخص آزادی سیاسی در فرانسه بود، در سالهای انتهایی عمرش به دلیل انتشار مقالهای با عنوان «من متهم میکنم» در روزنامهی سپیدهدم به خیانت متهم شد و محکوم به تبعید یک ساله در کشور انگلیس شد. قصهی فیلم «زندگی امیل زولا» حول محور همین دورهی زمانی از زندگی او میگردد.
فیلم «زندگی امیل زولا» در هنگام اکران با استقبال گرمی زا سوی تماشاگران مواجه شد و نظر مثبت منتقدان را نیز به خود جلب کرد، تا جایی که منتقدان آن را به عنوان بهترین فیلم زندگینامهای دوران معرفی کردند. فیلم «زندگی امیل زولا» در رشتههای مختلفی نامزد دریافت جایزه بود و جایزهی اسکار بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را نیز از آن خود کرد.
۸- وایلد (Wilde)
- تاریخ اکران: ۱۹۹۷
- کارگردان: برایان گیلبرت
- بازیگران: استیون فرای، جود لاو، ونسا ردگریو، جنیفر ال، مایکل شین
- محصول: انگلیس
- امتیاز IMDb به فیلم: ۶.۹ از ۱۰
- امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۷۲ از ۱۰۰
در اغلب موارد، نشانهی یک فیلم زندگینامهای واقعا عالی، بازیگر نقش اول قدرتمندی است که این توانایی را داشته باشد که واقعا در ذهن، بدن و روح شخصیت رسوخ کند و تصویری باورپذیر و همدلیبرانگیز از شخصیت مورد نظر ارائه کند و این دقیقا همان چیزی است که در مورد بازی استیون فرای در فیلم زندگینامهای «وایلد» صدق میکند.
استیون فرای با هنرمندی تمام موفق میشود در نقش شخصیت نویسنده، شاعر و نمایشنامهنویس مشهور ایرلندی اسکار وایلد زندگی کند.
بدون شک شباهت ظاهری قابل توجه فرای به اسکار وایلد نیز در اجرای موفق او بیتأثیر نیست، اما مهارت او به عنوان بازیگری حرفهای و کاربلد، پیچیدگیها و ظرافتهایی را به این نقش دشوار افزوده است که باعث همذاتپنداری هر چه بیشتر مخاطب با شخصیت متفاوت و خاص این نویسنده در طول زندگی پر فراز و نشیبش میشود.
فیلم زندگینامهای «وایلد» از جانب منتقدان مشهور و برجستهی بسیار مورد تحسین واقع شد. بازی استیون فرای نیز توجههای زیادی را به خود جلب کرد و منتقدان سینمایی بازی درخشان و خارقالعادهی او را ستایش کردند. بازی او از طرف منتقدان مهمی همچون راجر ایبرت و جانت ماسلین و کوین توماس واکنشهای مثبت دریافت کرد.
۹- شکسپیر عاشق (Shakespeare in Love)
- تاریخ اکران: ۱۹۹۸
- کارگردان: جان مدن
- بازیگران: کوئینت پالترو، جوزف فینز، جفری راش، کالین فرث، بن افلک
- محصول: آمریکا
- امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۱ از ۱۰
- امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۹۲ از ۱۰۰
ویلیام شکسپیر به عنوان یکی از مشهورترین نویسندگان تمام تاریخ شناخته میشود و آثار ماندگار و شاخصی همچون: نمایشنامههای «هملت»، «رومئو و ژولیت»، «شاه لیر»، «اتللو»، «ژولیوس سزار»، «تاجر ونیزی» و «مکبث» را در کارنامه درخشان و پربار خود دارد. آثار شکسپیر در تمام دورانها منبع الهامی قوی برای هنرمندان، فیلمسازان و اهالی تئاتر بوده است. فیلمهای مهم بسیاری با اقتباس از نمایشنامههای شکسپیر ساخته شده است، اما نهمین فیلم این لیست فیلمی زندگینامهای با الهام از داستان زندگی این نویسندهی شهیر انگلیسی است.
اگر بخواهیم منصف باشیم، فیلم «شکسپیر عاشق» یک فیلم زندگینامهای نسبتا عجیب دربارهی زندگی نمایشنامهنویس مشهور انگلیسی ویلیام شکسپیر است، زیرا قسمت عمدهی داستان فیلمنامه ساختگی است و با حقایق شناخته شده از زندگی شکسپیر، فاصله دارد. گرچه با این وجود چیزی از ارزش و زیبایی فیلم کم نشده است و فیلم «شکسپیر عاشق» همچنان فیلمی قابل تأمل و جذاب است که لبریز از لحظههای شورانگیز و عاشقانه است که گاهی برای مخاطب غمانگیز و تأسفباراند و گاهی بیننده را به شوق میآورند.
همچنین شیمی بسیار بالا و هماهنگی میان زوج عاشق فیلم، که نقششان را کوئینت پالترو و جوزف فینز بازی میکنند یکی از جذابیتهای غیرقابلانکار این فیلم پرطرفدار و تحسین شده است. فیلم «شکسپیر عاشق» نامزد ۱۳ جایزه از آکادمی اسکار شد و در نهایت ۷ اسکار از جمله اسکار بهترین فیلم، بهترین بازیگر نقش اول زن، بهترین فیلمنامهی غیراقتباسی و بهترین کارگردانی را به خود به خانه برد.
۱۰- شب های وحشی با امیلی (Wild Nights with Emily)
- تاریخ اکران: ۲۰۱۸
- کارگردان: مادلین اولنک
- بازیگران: مولی شانون، ایمی سایمتز، سوزان زگلر، برت گلمن
- محصول: آمریکا
- امتیاز IMDb به فیلم: ۶.۲ از ۱۰
- امتیاز فیلم در سایت راتن تومیتوز: ۸۹ از ۱۰۰
وقتی در مورد بازیگرانی که توانایی ایفای نقش شخصیت شاعر مشهور امیلی دیکنسون را دارند فکر میکنیم، احتمالا کمتر کسی نام مولی شانون به ذهنش خطور میکند. شخصیت امیلی دیکنسون به عنوان شاعری منزوی و آرام شناخته میشود، در حالی که مولی شانون بیشتر به خاطر استعدادهای کمدیاش مشهور است.
اما مولی شانون در فیلم «شبهای وحشی با امیلی» ثابت میکند که بهترین انتخاب برای این نقش بوده است و با اجرای متفاوت و خاصش از این نقش دشوار و چالشبرانگیز بیننده را حیرتزده میکند. مولی شانون در نقش دیکنسون واقعا خارقالعاده ظاهر میشود و اجرایی استادانه و دقیق از این شاعر گوشهگیر و آرام به نمایش میگذارد.
اگرچه فیلم زندگینامهای «شبهای وحشی با امیلی» فیلمی بدون نقص نیست اما با این وجود، به دلیل داستان دلگرمکننده و شیرین خود، به تماشاگر فرصت میدهد تا به شخصیتها نزدیک شود و نبوغ امیلی دیکسنون را در مقام شاعری پیشتاز و عمیق و انسانی تأثیرگذار و الهامبخش ستایش کند.
منبع: ScreenRant