سامسونگ پاوربانکهای مختلفی راهی بازار کرده ولی در این ویدیو سه پاوربانک سامسونگ را با یکدیگر مقایسه میکنیم که در این محدودههای قیمتی ارزش خرید بالایی دارند. در ادامه همراه ما باشید.
اگر دنبال یک پاوربانک سبک و جمعوجور هستید، پاوربانک سامسونگ مدل EB-P3400 میتواند گزینه خیلی خوبی برای شما باشد. بدنهی آن پلاستیکی است و در کل کیفیت ساخت خیلی خوبی دارد. ظرفیت ۱۰ هزار میلیآمپر ساعت در اختیار شما قرار میدهد و با هر بار شارژ میتواند تقریبا دو بار گوشی شما را شارژ کند. در بدنهی آن با دو پورت USB-C روبرو هستیم که هم خروجی هستند و هم ورودی. این دو پورت نهایت توان ۲۵ وات را به عنوان خروجی و ورودی ارائه میدهند. اگر هم از هر دو پورت به طور همزمان استفاده کنید، این دو پورت به طور همزمان بین آنها تقسیم میشود.
- بررسی ماوس ریزر basilisk essential؛ گرانقیمت ولی معمولی
اگر به دنبال بهرهگیری از ظرفیت بیشتری هستید، پس پاوربانک سامسونگ مدل EB-P5300 را در نظر بگیرید. ظرفیت این مدل ۲۰ هزار میلیآمپر ساعت است و از بدنهی فلزی بهره میبرد. به همین خاطر در کل بدنهی محکمتری نسبت به مدل قبلی دارد و طبیعتا وزن و ضخامت آن بسیار بیشتر است. با هر بار شارژ کردن این پاوربانک، میتواند تقریبا ۴ بار گوشی شما را شارژ کند. در بدنهی آن با سه پورت روبرو هستیم.
به طور مشخص باید به دو پورت USB-C که هم ورودی و هم خروجی هستند که نهایت توان آنها به ۲۵ وات میرسد. پورت USB-A هم صرفا خروجی است و نهایت سرعت آن ۲۵ وات است. اگر هم از تمام پورتها استفاده کنید، توان ۲۵ وات بین آنها تقسیم میشود.
در آخر باید پاوربانک بی سیم سامسونگ مدل EB-U1200 را معرفی کنیم که یک پاوربانک بیسیم محسوب میشود. ظرفیت آن ۱۰ هزار میلیآمپر ساعت است و با وجود استفاده از بدنه فلزی، وزن بالایی ندارد. در بدنه پورت USB-C با سرعت ۱۵ وات و پورت USB-A با سرعت ۱۵ وات تعبیه شده است. در صورت استفاده از شارژ بیسیم هم سرعت ۱۵ وات را در اختیار شما قرار میدهد.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
دربارهی دیجیکالا مگ تَلِنت