اپل چند سال قبل از مکبوک ایر M1 رونمایی کرد که به لطف بهرهگیری از تراشه اختصاصی، مزایای جذابی نسبت به دیگر لپتاپهای دارای پردازندههای اینتل و AMD ارائه میکند. در این ویدیو به بررسی این لپتاپ میپردازیم.
اگر برای شما این سوال ایجاد شده با مکبوک ایر M1 که از فن هم استفاده نمیکند، آیا میتوانیم کارهای مختلفی را به راحتی انجام دهیم؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که به غیر از بازیها، تقریبا از پس انجام هرکاری به خوبی برمیآید. بنابراین حتی اگر در حد متوسط ویدیوها را ادیت میکنید، به راحتی میتوانید از این لپتاپ بهره ببرید.
نمایشگر این لپتاپ ۱۳.۳ اینچ اندازه دارد و از پنل IPS بهره میبرد. این نمایشگر مثل تمام مکبوکها، کیفیت بسیار بالایی دارد ولی اگر حاشیههای اطراف آن باریکتر، بهتر میشد. روشنایی نمایشگر فوقالعاده نیست اما به لطف روشنایی ۴۰۰ نیتی، در محیطهای نسبتا روشن هم با مشکل خاصی روبرو نخواهید شد. باتری استفاده شده در مکبوک ایر M1 دوام بسیار بالایی دارد و با هر بار شارژ برای کار سادهای مانند فیلم دیدن، میتواند تا ۲۰ ساعت دوام بیاورد.
در این لپتاپ فقط دو پورت USB-C قرار دارد و برای شارژ شدن باید یکی از این پورتها استفاده شود. در نتیجه عملا بیشتر کاربران باید به دنبال هابهای USB بروند. بدنهی مکبوک ایر M1 آلومینیومی است و از لولای بسیار باکیفیتی بهره میبرد. مکبوکها معمولا از اسپیکرهای فوقالعادهای بهره میبرند و این مدل هم از این قاعده مستثنا نیست. مدل پایه این لپتاپ از ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی بهره میبرد.
- پوکو M6 پرو در برابر گلکسی A25؛ رقابت میانردههای پرطرفدار
در این محدودهی قیمتی، مکبوک ایر M1 همچنان جذابیت زیادی دارد و میتواند تا سالها به بهترین شکل انجام وظیفه کند. اما طبیعتا گیمرها نباید سراغ این لپتاپ بروند و از سوی دیگر باید ببینید آیا با این قیمت میتوانید لپتاپ ویندوزی دارای گرافیک بهتری پیدا کنید یا نه. در هر صورت با در نظر گرفتن تمام این موارد، نمیتوانیم جذابیت مکبوک ایر M1 را کتمان کنیم.
دیجیکالا به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفهای دارند، فراهم میکند. اگر فکر میکنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به دیجیکالا مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمهی زیر کلیک کنید.
دربارهی دیجیکالا مگ تَلِنت