غلات و دیم کاری

غلات و دیم کاری

این محصول در ۱۳۳ صفحه با فرمت پی دی اف تهیه شده استغلات و دیم کاری کتاب های خلاصه منابع رشته زراعت به همراه مجموعه تست با پاسخنامه تشریحی برای کنکوریها
دسته بندی کشاورزی
بازدید ها ۱۲۳
فرمت فایل pdf
حجم فایل ۲۱۲۹ کیلو بایت
تعداد صفحات فایل ۱۳۳

غلات و دیم کاری

فروشنده فایل

کد کاربری ۳۴۱۳

کاربر

غلات و دیم کاری

کتاب غلات و دیم کاری رشته زراعت

توضیحات محصول:

فصل اول:غلات

غله واژهای است عربی و جمع آن غلاه و یا غلات و به معنای در آمدیست که از اجاره امـلاک بدسـت مـیآیـد و نیـز بـه حاصل زراعت گندم و جو و برنج؛ چاودار- یولاف و ذرت و ذرت خوشهای را بصورت جمع غلات گویند.

از نظر انرژی تولیدی درمیان غلات (کربوهیدرات) ذرت با تولید ۸۳۷ کیلو ژول در هکتار و بعد از آن برنج بـا ۷۳۷ کیلـو

ژول در هکتار و ذرت خوشهای با ۴۷۷ کیلو ژول و گندم با ۴۶۰ کیلو ژول به ترتیب دارای مقامهای اول تا چهارم هستند.

غلات را از نقطه نظر درجه حرارت به جوانهزنی به دو گروه تقسیم میکنند:

۱- غلاتی که در آنها حداقل درجه حرارت بین ۱-۵ درجه سانتیگراد میباشدمانند گندم- جـو – یـولاف و چـاودار کـه

معروف به مناطق معتدله با سردسیری یا دانه ریز گویند.

۲- غلاتی که در آنها حداقل درجه حرارت برای جوانه زنی نباید کمتر از ۸ درجه سانتیگراد باشـد ماننـد ذرت – ارزن-

برنج- ذرت خوشهای که به آنها غلات گرمسیری یا دانه درشت گویند.

اما به طور کلی درجه اپتیمم درجه حرارت برای رویش تمامی غلات بین ۲۵ تا ۱۸ درجه سانتیگراد است.

– مراحل رویشی و زایشی غلات: مراحل رویشی در غلات شامل جوانه زدن ، تشکیل ریشهها، پنجه زنی و مراحل زایشـی با طویل شدن ساقه شروع میشود و تشکیل و ظهور سنبله در مرحله بعدی گرده افشانی وسپس تشکیل دانـه و در انتهـا رسیدن کامل میوه است نه رسیدگی فیزیولوژیک.

– اجزاء تشکیل دهنده عملکرد در غلات:

عملکرد غلات= وزن هزار دانه× تعداد دانه در سنبله× تعداد سنبله در بوته× تعداد بوته در واحد سطح

– نکات مهم و کلیدی:

پنجه زنی در غلات تقریباً در زمانی که گیاه دارای پنج برگ میباشد شروع میگردد.

در گندم معمولاً ۲ تا ۳ گل بارور میشوند اما در جو و ذرت فقط یک گل در سنبلهها بارور میشوند.

غلات به جزء ذرت و چاودار که دگرکشن هستند الباقی غلات گیاهان خودگشن هستند

سوالات تستی

۱- نقش رطوبت در طول دوره آخر رشد در غلات منجر به:

الف- چروکیده شدن دانهها و کاهش پروتئین میگردد.

ب- چروکیده شدن دانهها و افزایش پروتئین میگردد.

ج- افزایش هیدرات کربن و کاهش پروتئین میگردد.

د- چروکیده شدن دانهها، کاهش هیدرات کربن و افزایش و پروتئین میشود.

۲- پنجه زنی غلات سردسیری در کدام یک از شرایط زیر تحریک میشود؟

الف- موقعی که عمق کاشت نسبتاً زیاد است.

ب- موقعی که درجه حرارت در موقع پنجه زنی پایین است.

ج- موقعی که درجه حرارت در موقع پنجه زنی بالاست.

د- موقعی که شدت نور هم زمان با پنجه زنی پایین است.

۳- اسکوتلوم یا لپه (سپرچه) عبارت است؟

الف- بیرونیترین یاختههای آندوسپرم

ب- اولین برگ در غلات از نظر گیاه شناسی

ج- بخشی از دانه که بین جنین و آندوسپرم قرار دارد.

د- اولین برگ در غلات از نظر گیاه شناسی و بخشی از دانه که بین جنین و آندوسپرم قرار دارد.

۴- یکی از اثرات C-C-C بر غلات عبارت است از؟

الف- پایین رفتن فشار اسمزی ب- مصرف آب زیادتر

ج- کوتاهتر شدن رشد میانگره د- بالا رفتن عملکرد تا ۸%

۵- عملکرد سنبله غلات عمدتاً توسط همبستگی مثبت با………..؟

الف- تعداد دانه و وزن دانهها تعیین میشودو نسبت به شرایط اقلیمی یکی از اجزای نامبرده تعیین کننده خواهد بود.

ب- تعداد و وزن دانهها تعیین میشود و اثر هر دو نسبتاً یکسان است.

ج- وزن دانه تعیین میشود و اثر عداد دانه نسبتاً قلیل است.

د- تعداد دانه تعیین میشود و اثر وزن دانه تاثیر چندانی ندارد.

پاسخنامه

۱- ب)

۲- ب)

۳- د)

۴- ج) C-C-C یک ماده جلوگیری کننده از ورس در غلات است که سبب کاهش طول میانگرهها در غلات میشود.

۵- د) تعداد دانه در سنبله با عملکرد رابطه مثبت دارد

نوع فایل:PDF

سایز:۲٫۰۷mb

تعداد صفحه:۱۳۳

[PDF]اصول زراعت گندم دیم – صندوق بیمه کشاورزی

اصول زراعت گندم دیم: آمیخته دانش جدید و بومی/مولفان گروه مولفان صندوق بیمه. کشاورزی. مشخصات نشر. : تهران: انتشارات آموزش و. ترویج کشاورزی. ، . ۲۹۳۱ . مشخصات ظاهری. : . ۲۱۱. ص.: مصور، جدول. شابک. : ۹۷۸-۶۰۰-۶۳۶۲-۶۳-۲٫ وضعیت فهرست. نویسی. : فیپا. موضوع. : گندم. –. کشت و اصالح. موضوع. : دیم. کاری. –. ایران. شناسه افزوده.

دسته‌بندی دیم کاری – مهندسی کشاورزی – زراعت

این محصولات در تناوب با گندم دیم کشت شده و جایگزین آیش می گردند. تفاوت مورفولوژی و فیزیولوژی این محصولات با گندم و عدم آفات و بیماری های مشترک آنها با گندم سبب شده است تا گیاهانی مناسب برای قرار گرفتن در تناوب غلات باشند. عوامل مهم مدیریت زراعی دانه های روغنی در شرایط دیم شامل تهیه زمین، عمق کشت، میزان بذر مصرفی، …

دانلود رایگان جزوه غلات و دیمکاری دکتری کشاورزی – وبسایت …

۱ خرداد ۱۳۹۶ – جزوه ای که در پیش رو دارید جزوه غلات و دیمکاری دکتری کشاورزی موسسه سنجش و دانش و مشتمل بر ۱۳۳ صفحه می باشد جزوه شامل مسائل و مثال های فراوان همراه با حل تشریحی مسائل و موضوعات مربوطه می باشد. در اینجا می توانید جزوه غلات و دیمکاری دکتری کشاورزی جهت آمادگی آزمون دک.

مقاله ها – دیمکاری در ایران

مقاله ها – دیمکاری در ایران – مقاله های مختلف در عرصه های مختلف برای استفاده در سمینارهای دانشگاهی و پایان نامه. … تحقیقات غلات آبی و دیم در ایران از سال ۱۳۰۹ با اقداماتی در زمینه جمع آوری توده های بومی از نقاط مختلف کشور و مطالعه آنها در کرج آغاز شد . حاصل اینگونه بررسی های اولیه ، انتخاب ارقامی نظیر شاه پسند و عطایی ست. از سال ۱۳۲۷ …

تصاویر برای غلات و دیم کاری

تصاویر بیشتر برای غلات و دیم کاریگزارش تصاویراز بازخورد شما متشکریم. گزارش یک تصویر دیگرلطفاًً تصویر توهین آمیز را گزارش دهید. لغوتمام(function(){if(!document.querySelector(“#taw”).clientHeight&&!document.querySelector(“#topstuff”).clientHeight)for(var a=document.querySelector(“#rso”).children,b=0;b

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *